Heb ik herpes of niet?!

  • #1
    1. mijn vriendin had vorige week ineens een koortslip, nu werd ik 4 dagen nadat ik bij haar was geweest ineens ziek-achtig, toen kwam ik er achter dat ik wat wondjes had op mijn schaamlip,  ik naar de huisarts, die keek er naar en gezien de omstandigheden kwam ze tot te diagnose herpes, nu zit ik er een beetje mee dat zij deze diagnose gisteren gesteld heeft, maar dat ik geen symptomen van herpes vertoon naast de wondjes, het waren 3 gevoelloze wondjes, nu is dat er nog maar 1 (letterlijk een dag na de diagnose) en ik heb geen pijn en geen last en geen enkele echt herkenbare herpes symptomen. Het wondje ziet er ook meer uit alsof de huid gewoon kapot is geschaafd door een onderbroek ofzo. Dus nu vraag ik me af of dit wel degelijk herpes is! 
    Reageer
    #2

    Ik vraag me af hoe je herpes genitalis zou moeten krijgen als een vriendin een koortslip heeft... Tenzij jullie natuurlijk seks hebben gehad.
    Maar je klachten passen zoals je het beschrijft niet meteen bij herpes

    Reageer
    #3

    Daarom vind ik het inderdaad ook zo raar, wij hebben orale seks gehad en ja als zij een koortslip had kan dat wel over worden gebracht  zei de huisarts.  Maar nu heb ik nog steeds nergens last van en ik heb ook opgemerkt dat het wondje precies op de plek zit waar mijn onderbroek in mijn lies “snijdt” zegmaar dus ik zit me nu af te vragen of dat er wat te maken mee kan hebben?

    Reageer
    #4

    Met orale seks kan dat idd worden overgebracht. Je klachten lijken niet meteen op een herpes infectie...maar uitbraken met milde klachten zijn niet onmogelijk. Ik kan het zo helaas niet beoordelen. De huisarts heeft ernaar gekeken en zou een herpes infectie eigenlijk wel moeten herkennen

    Reageer
    #5

    Ik bel morgen wel even, bedankt voor de snelle reacties!

    Reageer
Reageer op: Heb ik herpes of niet?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief