Zijn er meer dames die bij elke menstruatie een uitbraak hebben?

  • #1

    Hi allemaal,

    Ik heb sinds 1,5 jaar Herpes genitalis en heb werkelijk elke menstruatie een opvlamming. Ik vroeg me af of er andere dames zijn die er ook elke maand last van hebben. Of dat er misschien tips zijn om het te verminderen.

    Ik slik Lysine op aanraden van de apotheker, dit is ter ondersteuning van mijn immuunsysteem. Bij een uitbraak slik ik Famcivlovir, heb ik minder bijwerkingen bij. Wordt er gewoon een beetje moe en verdrietig van dat het zo vaak bij me terug komt.

    Hoop van jullie te horen. Groetjes Inge

    Reageer
    #2

    Hoi Inge,

    ik heb ook na elke menstruatie een uitbraak. Heel vervelend...het kan helpen om de pil door te slikken. Maar dat geeft geen garanties op minder uitbraken. Ik heb hg nu 7 jaar...vergeet niet dat je hg hebt en niet bent. Het kan vervelend en frustrerend zijn maar je bent meer dan die stomme plekjes.

    Groetjes

    Reageer
    #3
    1. Ik ben net vast gesteld met herpes type 1 maar genitaal. Als jullie elke maand een uitbraak hebben is die dan zo erg als de eerste uitbraak? Hoe voel je het aankomen en wat kan je er tegen doen. Ik heb zes dagen nadat ik dacht dat mijn eerste uitbraak achter de rug was, heel veel last gehad van jeuk aan mijn vagina. Toen ik keel zag ik twee verdikkingen aan de ingang van mijn vagina (net binnenin eigenlijk). Ik schrok me dood en starte meteen met medicatie. Nu twee dagen later is de jeuk weg en zijn de bobbels niet groter en niet kleiner. Ik heb wel last ban meer afscheiding en geur. Kan het dan zijn dat dit al een nieuwe uitbraak is of hangt die nog vast met de eerste?
    Reageer
Reageer op: Zijn er meer dames die bij elke menstruatie een uitbraak hebben?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief