Heeft dit zin?

  • #1

    Ik heb nu een half jaar geleden herpes opgelopen van iemand waarmee ik datete.. een stille drager was hij, al in enkele dagen na de eerste keer ben ik ziek geworden.
    Mijn weerstand is nooit heel hoog en over het algemeen ben ik best vatbaar voor van alles, nu wou ik toch wel heel graag weten of ik hsv 1 of ook hsv 2 bij mij draag of kan ik er eigenlijk wel vanuit gaan dat ik hsv2 draag? Ik heb dus vaak een lage weerstand en het is in dit halve jaar redelijk vaak terug gekomen.. (blijkbaar gebeurt dit bij hsv1 bij de meeste mensen minder vaak). (Maar toch omdat ik een lage weerstand heb kan het misschien anders zijn denk ik).
    mijn vraag is dus als ik graag wil weten of ik hsv2 antistoffen in mijn bloed heb is dit wel zinvol? Of kan ik er dus al vanuit gaan dat de kans heeel erg groot is dat het hier gaat om hsv2?

    - over het algemeen vaak niet zo’n goede afweer

    - gekregen van stille drager

    - griepklachten bij primo infectie

    - het is een aantal keer in dit halve jaar terug gekomen.. (dit kan natuurlijk wijzen op hsv2 maar ook op mijn geregeld lage weerstand..)

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je er toch vanuit kunt gaan dat type II is.

    Reageer
Reageer op: Heeft dit zin?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief