Angst hepatitis b opgelopen?

Online ZorgZus
  • #1

    graag zou ik het volgende vragen, afgelopen week heb ik een bikini besteld. Deze kwam binnen en ik zag op het broekje een witte vlek zitten. Ik dacht ik was het er even af wat gemakkelijk ging. Toen paste ik het broekje even aan. Prima dacht ik. Alleen een paar minuten later was ik totaal in paniek, omdat wat als die vlek sperma of vaginaal vocht was... kan ik dan hepatitis hebben opgelopen??

    Ik ben direct gaan douchen, maar had wel een klein ontstoken haarzakje in mn schaam streek. Het broekje had ik even uitgewassen met water maar was dus nog nattig toen ik het even aanpaste.

    is er iemand die hier iets over kan zeggen. Ik ben zo in paniek. Ik weet dat het misschien niet heel handig was het te passen en had het gewoon moeten terug sturen. Maargoed daar dacht ik toen niet aan. De vlek zat overigens op de binnenkant bij de kont zegmaar.

     

    Reageer
    #2

    zo kun je niks oplopen

    Reageer
    #3

    Bedankt John, enkel lees ik op internet dat het 7 dagen kan blijven leven. Spoelt water het er dan uit? Of is het te weinig virus dat ik dan op me heb gehad?

    zou je kunnen uitleggen waarom het niet kan. Voel nog steeds paniek helaas.

     

    Reageer
    #4

    als er al iets zou hebben gezeten was dat allang dood.

    Reageer
    #5

    Oke bedankt! Dan ga ik het proberen los te laten ๐Ÿ™‚ testen over 3 maanden is dus ook niet nodig?

    Reageer
    #6

    De bikini zat wel in zoโ€™n plastic zakje, is het dan niet zo dat er niet veel lucht bij kan.. dus dat het dan wel overleefd?

    sorry ben nog steeds aan het denken

    Reageer
    #7

    Niet nodig hoor

    Reageer
    #8

    alles morsdood

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bedankt! ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: Angst hepatitis b opgelopen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief