Hep B via zoenen

Online ZorgZus
  • #1

    Als iemand wat bloed in zijn mond heeft en met mij zoent kan ik dan hepatitis B krijgen? Ik heb namelijk gezoend met een jongen uit Marokko... en stel dat je vlak nadat je een beetje bloed van iemand tijdens het zoenen in je mond hebt gekregen en je zoent daarna met iemand anders kan je dan het virus doorgeven aan de gene die je daarna zoent zonder dat je zelf besmet bent? Of neutraliseert speeksel hepatitis B?

    Reageer
    #2

    zo krijg je geen hepatitis

    Reageer
    #3

    En stel dat ik of degene na mij een wondje in de mond heeft?

    Reageer
    #4

    Lees even goed de link van het RIVM die ik je stuurde

    Reageer
    #5

    Tandor, ik ben altijd best wel bang dat jk anderen misschien heb besmet met hepatitis B , ik heb bijvoorbeeld een keer van een vriendin een muggenstift geleend (wat je op een muggenbult smeert) maar mijn muggenbult was open dus er kwam wat bloed op die stift kan ik zo mijn vriendinnen die die stift na mij hebben gebruikt hebben besmet ? (Als zij ook een open muggenbult hadden en mijn bloed hierin kwam)

    Reageer
    #6

    Heb jij dan hepatitis B ?

    Reageer
Reageer op: Hep B via zoenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief