Gonorroe injectie

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi, ik heb een vraagje ik heb onlangs een injectie gehad voor gonorroe. Hierbij is me verteld dat ik 7 dagen geen seksueel contact mag hebben, dat is duidelijk. Maar ik vraag me af hoe lang duurt het voordat ik geen klachten meer heb. Eerst had ik een pusachtig afscheiding, rook verschrikkelijk vies! Nu is het waterig maar ruikt na 4 dagen na de injectie vrijwel hetzelfde maar de consistentie is 'normaler'. Ook zat het in mn keel, deze lijken wel wat te verminderen. Ik zou echt graag willen weten hoe lang de symptomen na de injectie volledig verdwijnen.

  Reageer
  #2

  Het kan toch best wel enkele dagen duren.
  Is er buiten de gonorroe nog een andere soa vastgesteld of is daar niet naar gekeken?

  Reageer
  #3

  Bedankt voor een snelle reactie!
  Test is afgelopen donderdag afgenomen, ook bloed laten prikken aangezien mijn (nieuwe) vriend dit ook heeft gedaan en gebleken is dat hij alleen gonorroe heeft. Injectie heb ik toch al gehad omdat ik symptomen had. Tevens heb ik nooit eerder last of symptomen gehad, pas nadat ik met hem ben geweest. Ik heb me dus ook voor andere soa's laten testen maar uitslag krijg ik pas de 18e dus over 10 dagen. Dus ik denk / ga ervan uit dat het alleen gonorroe gaat zijn, maar dat weet ik de 18e pas zeker. Maar aan hoeveel dagen moet ik dan denken 10? Voordat alle symptomen zijn verdwenen.

  Reageer
  #4

  Dat is moeilijk te zeggen. Maar in de regel zou er binnen 1 week duidelijke verbetering moeten zijn. Het zou kunnen dat er naast de gonorroe ook een chlamydia infectie is. Maar dat zal dan uit de andere test blijken.

  Reageer
  #5

  Ja inderdaad, ik moet maar gewoon afwachten. Ik merk tevens wel verbetering. Stel ik zou echt alleen maar gonorroe hebben na de test maar afscheiding blijft anders ruiken, betekend dit dan dat de behandeling niet goed heeft gewerkt? Of dat het nog besmettelijk kan zijn? Ik heb nooit eerder antibiotica gehad.

  Reageer
  #6

  Dat zou de behandeling niet afdoende zijn geweest en is er inderdaad nog kans op besmetting

  Reageer
  #7

  Ik heb al alle uitslagen binnen en ik heb helemaal geen soa of iets. Ben blij en opgelucht maar ik vraag mij echt af hoe kom ik aan een ontstoken keel met puntjes en een andere afscheiding. Naar mijn idee zijn dit typische kenmerken van gonorroe. Maar wat zou het anders kunnen zijn BV?

  Reageer
  #8

  Een ontstoken keel kan ook door de amandelen worden veroorzaakt of gewoon een keelontsteking...
  Als je gonorroe in de keel zou hebben, moet er een uitstrijkje van je keel worden gemaakt om dat te kunnen vaststellen.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Van de keel alleen is geen uitstrijkje gemaakt maar ik heb wel ceftriaxon injectie gehad, mocht het gonorroe geweest zijn, zou de injectie toch ook afdoende moeten zijn toch? Of bestaat daarvoor een aparte behandeling?

  Reageer
  #10

  Nee, de behandeling is hetzelfde.
  Als de klachten aanhouden, ga dan even naar de huisarts

  Reageer
  #11

  gonorroe is zichtbaar in je keel pas na 10 tot 21 dagen.

  dus mssn nog een keer testen

  Reageer
  #12

  doet de injectie pijn en waar word het gedaan ik krijg het maandag:(

  Reageer
  #13

  In je bilspier.  Pijn is betrekkelijk... het prikt.

  Reageer
  #14

  dus ik hoef niet echt bang te zijn daar dat het pijn doet wel rekening houden dat het prikt?

  Reageer
  #15

  Pijn is voor iedereen anders...maar ik zou het niet echt pijn willen noemen. Ja, je voelt de prik maar dan is het dan ook.

  Reageer
Reageer op: Gonorroe injectie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief