Plassen door gonorroe

Online ZorgZus
  • #1

    ik heb onbeschermde orale sex gehad (ontvanger, ik ben man), twee weken geleden. En nu heb ik al een week constant het gevoel dat ik moet plassen. Verder heb ik geen symptomen. Hoe groot is de kans dat ik gonorroe heb? 

    Reageer
    #2

    Nu is mijn voorhuid ook een beetje geïrriteerd. Is dat ook een symptoom? Ik heb veel schrik. Wacht nu op de uitslag van mijn test.
    de dokter gaf me 2mg antibiotica om het weekend door te komen maar ik heb de indruk dat de symptomen erger worden. Is dat normaal? Wanneer begint de antibiotica te werken?

     

    Reageer
    #3

    De irritatie zou van de antibiotica kunnen komen. De antibiotica werkt, maar het kan even duren voordat alle klachten weg zijn .

    Reageer
    #4

    Dank voor je antwoord

    een goeie week na wat mogelijk de besmetting was, heb ik van iemand anders een pijpbeurt gekregen. Ook onbeschermd, waarbij ik klaarkwam in haar mond. Wil dat automatisch zeggen dat zij ook besmet is?
    natuurlijk verwittig ik haar sowieso als ik mijn resultaten heb

    Reageer
    #5

    Dat zou dan inderdaad kunnen

    Reageer
Reageer op: Plassen door gonorroe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief