Hoe lang Gonorroe zonder klachten

Online ZorgZus
  • #1

    Ik had klachten als veel plassen en tussen tijds bloedverlies, maar in zeer lichte mate. De huisarts rade een SOA test aan, dit gedaan.
    nu komt eruit dat ik Gonorroe heb, maar ik ben al 7 jaar samen met mijn huidige partner. Kan ik er al zo lang mee rond lopen zonder dat ik dit weet of moet ik mijn partner ernstig gaan aankijken?

    Reageer
    #2

    7 jaar lijkt me toch onwaarschijnlijk...helaas

    Reageer
    #3

    7 jaar lang rondlopen met gonorroe en pas na 7 jaar klachten ervaren is onmogelijk. Als er klachten komen (wat bij gonorrie bij vrouwen toch relatief kleine kans is) dan moet dat vrij snel na de besmetting plaatsvinden.

    Gonorroe kan zichzelf klaren overigens. Hoeft niet altijd. Maar als je 7 jaar geen last hebt gehad... dan is het hoogst onwaarschijnlijk dat het een oude besmetting is.

    Ik ben bang dat je een goed gesprek met je partner moet voeren, er van uitgaande dat je zelf niet een andere sekspartner hebt gehad. Helaas, maar de kans dat je huidige partner je recentelijk besmet heeft is aanzienlijk groter dan dat het gaat om een oude besmetting.

    sterkte.

    Reageer
Reageer op: Hoe lang Gonorroe zonder klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief