Azitromycine Behandeling

Online ZorgZus
 • #1

  In spanje behandeld door een arts destijds met azitromycine. Eerste dag 2x500mg en dag erna 500 mg. Maar lees eigenlijk hier op internet dat het normaal 4x500mg in 1x is. Wat is het verschil?

  Reageer
  #2

  Azitromycine is sowieso niet het voorkeursmiddel bij gonorroe, maar als het dan al wordt gebruikt: 2 gram in een dosis. Het is juist de hoge dosering in een keer die het verschil maakt

  Reageer
  #3

  Zoals u zegt was het niet juist. Want heeft niet geholpen. Ik dacht elke dag morgen zal ik minder pijn hebben. Werd alleen erger. Heb dus uiteindelijk 7 dgn totaal gelopen met de symtonen. Want heb dus na een week hier in nl urine afgegeven en dus had ik gonnoroe en geen chlamydia. En heb ik een injectie gehad. Alleen heb ik in de nacht een vreslijke pijn in mijn penis. Nu is na 2 dgn de pus weg. En plassen doet nog wel een beetje pijn. Alleen hoop ik dat ik zo kan slapen. Want dat kan afgelopen 3 dagen niet. Kreeg heftige pijn wanneer ik in mijn slaap een erectie had. Ik zou niet weten hoe dat komt. Mijn vraag dus nu is, denkt u dat dat ook over gaat door die injectie die ik heb gehad? Of heb ik ondertussen een ontsteking daar en heb ik een andere antibiotica nodig. Is die week teveel om met die gonnoroe te lopen en heb ik nu een ontsteking? Want had heel veel pijn in mijn penis en tussen mijn penis en anus.

  Reageer
  #4

  Ik denk dat de injectie wel zal werken. Het kan wel enkele dagen duren voordat alle klachten weg zijn

  Reageer
Reageer op: Azitromycine Behandeling
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief