Gonorroe

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben getest op gonorroe antilichamen  en ben in behandeling . Mijn vriend is gonnokken  negatief getest ik ben niet vreemd geweest . Maar heb vorig jaar van hem trochimonas   gekregen toen ook niet vreemd geweest . Hoe kan dit  dat hij het niet heeft . Ik krijg de schuld van vreemdgaan en het klopt niet . Wat moet ik hier mee heb een week antibiotica  genomen en ben spuit wat is het beste .

    Reageer
    #2

    Trichomonas is ook een soa echt monogaam lijkt dat dan toch niet....

    Reageer
    #3

    Moet je altijd een volledig onderzoek doen met bloed en al voor te kijken of je soa vrij bent .heb vandaag en uitstrijkje opnieuw laten doen na een week antibiotica moet ik ook opnieuw  bloed laten trekken . Mijn vorig bloed onderzoek was heel uitgebreid en bij hem is allen maar een uitstrijkje en urine gecontroleerd is dat genoeg. Hij vind het maar niks en word het beu . Omdat het bij mij ontdekt is .verdenkt hij mij dat weet ik zo al . Hoe kan ik nu nog bewijzen dat het niet van mij komt .

    Reageer
    #4

    Een uitstrijkje en urine onderzoek is voldoende om een soa aan te tonen. Bloedonderzoek naar antistoffen geeft alleen maar aan dat er ooit een infectie is geweest.
    Als jij niet vreemd bent gegaan, kun je het alleen maar van je vriend hebben. Je had eerder ook al een soa van hem gekregen.... Hij hoeft dus niet zo scheinheilig te doen...

    Reageer
    #5

    Hoeft hij zeker niet te doen maar hij doet het wel . Ik zeker niet want ben weduwe na 31 jaar en nooit een soa gehad. Nu twee keer op een jaar  . Weet mijn besluit al  bedankt .

    Reageer
    #6

    Kan je via een bloedonderzoek zien of je ooit een infectie hebt gehad of hebt van Gonorroe?

    Reageer
    #7

    Indien ja: Stel dat er antistoffen in het bloed zijn gevonden voor Gonorroe: Zijn er altijd antistoffen in het bloed, ook als je de infectie nog hebt/als de infectie nog actief is? Of alleen als deze ook verdwenen is?

    Reageer
    #8

    Ja dat zou kunnen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    De antistoffen blijven

    Reageer
    #10

    Wanneer er antistoffen zijn van chlamydia. Kun je dan achterhalen hoelang dit is geleden? Of kan dit ook voor onze relatie zijn geweest? Heb namelijk 10 jaar een relatie en er zijn antistoffen bij mijn partner gevonden. Kan dit van een vorige relatie zijn? Dat zij het toen heeft gehad en zelf heeft geklaard en het nooit heeft geweten?

    Reageer
    #11

    @Tandor

    Aanvullend wilde ik ook graag vragen of een soa jaren lang (4 jaar) aanwezig kan zijn zonder dat 1 van beiden klachten heeft. Kan er dan nu nog een actieve soa aanwezig zijn?

    Reageer
    #12

    Je kunt zien of het een oude/eerdere infectie is. maar meer dan dat ook niet.

    Reageer
    #13

    En hiermee wordt dan bedoeld? 5 tot 10 jaar(oud) of een jaar geleden(eerder)?

    Had u ook een idee op mijn andere vraag?

    Reageer
    #14

    Eerder. Een infectie die dus niet meer actief is

    Reageer
    #15

    Aaaah op die manier. Duidelijk.

    En wat betreft een soa die na 4 jaar nog actief zou kunnen zijn maar die door beiden nooit is opgemerkt? Of is dat niet waarschijnlijk. Ik weet bijvoorbeeld dat je van chlamydia niks hoeft te merken maar na 4 jaar lijkt het me dat 1 van beiden wel een keer klachten had gekregen wanneer deze nog actief zou zijn toch?

    Reageer
Reageer op: Gonorroe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief