Wel (vage) klachten gehad – Gonorroe negatief – ontvangster positief

 • #1

  Ongeveer 9 maanden geleden heb ik een jaar lang sperma gedoneerd in Duitsland aan een lesbisch stel wat zij via Zelf Inseminatie buiten het ziekenhuis om thuis inbrachten.  Zij waarschuwde dat ze een positieve Gonorroe test had bij de geboorte, 9 maanden later.  Echter ben ik gedurende de tijd dat ik aan hun doneerde regelmatig getest op o.a. Gonorroe , zo elke 3 maanden omdat ik ook voor een ziekenhuis doneerde om andere stellen te helpen met hun kinderwens.  Volgens haar kan de Gonorroe infectie alleen van mij komen en nu geloof ik hun omdat het een getrouwd, verantwoordelijk stel is en ik al meerder kinderen mogelijk gemaakt heb voor hun en hun wel goed ken.

  Daarnaast heb ik ook een periode vage klachten gehad, vaak moeten plassen en een pijnlijk gevoel in m'n onderbuik, bovenbuik, maar ook darmklachten.  Vaak naar de huisarts geweest maar hier is niets uit gekomen. (wel had ik in het verleden volgens de testen pfyfer doorgemaakt en was eerder de helicobacter ( maagzweer / darmzweer) bacterie gevonden , maar soa testen waren negatief, dit volgens de testen (na flink zeuren om testen de laatste keer dat ik er was een half jaar geleden) Uiteindelijk heeft de huisarts dus niets kunnen vinden en kwam het er op neer dat ik niet meer moest komen tenzij er echt wat was. ( helicobacter kwam niet overeen met klachten en wel meer mensen hadden die) Met zo gezond mogelijk leven( geen suiker veel groente) en veel sporten en goed slapen zijn toen de klachten ( bijna) weg gegaan.  Alleen vaak moeten plassen komt zo af en toe nog voor, hoewel de blaas dan maar half vol is.  Verse gember thee helpt dan wel.

  Nu denk ik dat ik misschien toch Gonorroe heb (gehad). Afgelopen 2 jaar heeft een vrouw me gepijpt en heb ik onbeschermde vaginale sex gehad met 2 andere, en een ook gebeft, zij waren ook getest. ( van een heb ik de testen ook gezien de andere een meisje van 20 had een smsje van de ggd dat alles goed was )  Echter waren mijn testen steeds negatief, ook van 3 maanden geleden, januari 2017. Niemand heeft me verder ook gewaarschuwd, behalve dus dit stel.

  Zelf denk ik dat er nu 3 mogelijkheden zijn:

  Testen zijn steeds foutief negatief om een bepaalde rede. Maar ik heb wel Gonorroe.
  De Gonoroe heeft zich op een andere plek genesteld zoals in de prostaat, maar word alleen besmettelijk blij lage weerstand.
  Ik heb Gonorroe gehad, maar het is spontaan genezen.  De klachten kwamen door wat anders.

  Nu heb ik geen zin om weer naar de huisarts te gaan, ook omdat de urine test negatief was en de huisarts me niet echt serieus meer neemt.  Wat zal ik doen? Het zo laten (er is toch niets, de klachten nu zijn er bijna niet), naar de GGD of toch naar de huisarts of een andere huisarts nemen?  Een als ik wel ergens naar toe ga, wat zijn dan de mogelijkheden? Of kan ik beter vragen om een preventieve behandeling?  Maar die geven ze vast niet bij een negatieve test.

   

   

   

  Reactie
  #2

  Zelf denk ik dat er nu 3 mogelijkheden zijn:

  Testen zijn steeds foutief negatief om een bepaalde rede. Maar ik heb wel Gonorroe.
  De Gonoroe heeft zich op een andere plek genesteld zoals in de prostaat, maar word alleen besmettelijk blij lage weerstand.
  Ik heb Gonorroe gehad, maar het is spontaan genezen.  De klachten kwamen door wat anders.

  Allemaal zeer onwaarschijnlijk. De vierde mogelijkheid komt dan toch erg dichtbij....... Een van de dames heeft op een andere manier een infectie opgelopen...

  Je zou eventueel een test bij de GGD kunnen laten doen.

  Reactie
  #3

  Dank je voor je reactie, misschien dat ze het toch op een andere manier op heeft gelopen.  Ik las dat gonorroe testen ook foutief negatief kunnen zijn, het ook spontaan kan genezen en aangezien ik wel klachten (had) die er overeen mee kwamen.

  Voor de zekerheid maar naar de GGD, misschien dat ze nog een andere test hebben dan een urine test.

   

  Reactie
  #4

  Als je op het moment dat je klachten hebt een test laat doen, krijg je geen vals negatieve test hoor.

  Reactie
  #5

  Onzin. Ten eerste: heb je vaginale seks gehad met de lesbische vrouw? Dat zou de enige manier zijn om (als je besmet was) het over te brengen.

  Ten tweede: mannen klaren gonorroe eigenlijk altijd zonder medicijnen binnen enkele maanden.

   

  Ten derde: je hebt alleen maar negatieve testen gehad en dus geen gonorroe hebt.

   

  Ten derde: je klachten klinken helemaal niet als gonorroe. Als je klachten krijgt (over grote deel van de mannen) is het de klassieke druiper.vaak moeten plassen heeft niets met een soa te maken. Buikpijn ook niet bij mannen en als het nestelt in je teelballen of prostaat etc zou je een ontsteking hebben en daar heel veel pijn en zwelling hebben. Je klachten hebben dus niets met gonorroe te maken.

   

  Ps het natuurlijk niet verstandig om onveilige seks te hebben. Chlamydia besmettingen stijgen elk jaar en vooral bij jonge volwassenen.(onder 30 jaar)

  Reactie
  #6

  Hoi Tandor,

   

  Over je onderstaande opmerking:

  Als je op het moment dat je klachten hebt een test laat doen, krijg je geen vals negatieve test hoor.

  Maak ik daarop uit dat als je klachten hebt en de testen komen negatief terug voor soa,s getest via de urine dat die er ook niet zijn ondanks misschien niet op 14 dagen getest maar op 10?

   

  Zoja is dat omdat bv afscheiding veroorzaakt word door de soa en dus aantoonbaar is?

   

  Gr,

   

  Reactie
  #7

  als je klachten van een soa hebt, dan krijg je geen negatieve testen!  Niet bij 10 en ook niet bij 14 dagen

  Reactie
Reageer op: Wel (vage) klachten gehad – Gonorroe negatief – ontvangster positief
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief