genitale wratten Appelciderazijn ! wondermiddel

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb zelf ook plotseling genetale wratten... geen idee hoe ? jarenlang dezelfde partner ect. maar goed ik wilde weten hoe kom ik ervan af !!..

    ben veel gaan lezen en kwam uit op APPELCIDERAZIJN.. ik dacht is het proberen waard, voordat ik naar een dokter stap.. heb een wattenstaafje in de fles gedoopt en 5 min op het wratje gedrukt.. deze worden wit, of kan gaan bloeden.. volgende ochtend waren ze voor de helft gekrompen.. dit nogmaals herhaald dus maar 2x de dag erna waren ze weg !!! verdwenen als sneeuw voor de zon.

    het kan een brandend gevoel geven, smeer na de het behandelen wat vaseline of sudocu creme erop en klaar. de huid gaat niet open.. blijft heel ! succes iedereen

    Reageer
    #2

    [quote]Ik heb zelf ook plotseling genetale wratten... geen idee hoe [/quote] Het is toch echt een SOA...tenminste als het daadwerkelijk genitale wratten waren.

    Reageer
    #3

    Waar is dit te koop, kan het niet vinden in de supermarkt.

    Reageer
    #4

    Gewoon de albert heijn

    Reageer
    #5

    Appelciderazijn is een wondermiddel !! 2dgen en de wratjes zijn weg .. super

    Reageer
    #6

    Beste anoniem.
    Ik heb hetzelfde probleem ook spontaan genitale wratten.
    Ik heb al geruime tijd geen partner dus vraag me af hoe dit zou kunnen.
    [i.v.m een soa]
    Op zeker ga ik het proberen en hoop dat het een zelfde wonder werking bij mij zal hebben.
    In ieder geval bedankt voor de tip.
    mvg een andere anoniem met hetzelfde probleem.

    Reageer
    #7

    Houd er wel rekening mee, dat dan wellicht de wratjes weg zijn maar niet het virus. Het blijft aanwezig en besmettelijk.

    Reageer
    #8

    Het is wel een soa maar word niet persé door sexueel contact overgedragen.
    je kan het bijvoorbeeld ook krijgen van handdoeken

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Maar dan wel alleen als een handdoek zou gebruiken die net voor je door iemand is gebruikt die genitale wratten heeft. Als handdoeken gewassen zijn niet meer.

    Reageer
    #10

    Appelcider azijn helpt echt! Ik raad iedereen aan die gw heeft om Appelcider azijn te gebruiken! Heeft bij mij oook geholpen!

    Reageer
    #11

    Hpv is een virus, geen soa. Er zijn meer dan 150 varianten. 75 procent is drager. Bij niet ieder mens zorgt hpv voor klachten. Er zijn een aantal geneesmiddelen op de markt maar het belangrijkste is dat het lichaam het virus overwint.

    Reageer
    #12

    Genitale wratten is een soa die wordt veroorzaakt door het HPV virus.

    Reageer
    #13

    januari 2014 kwam ik erachter dat ik gw had. Meer dan vermoedelijk van mijn ex-vriendin. Heb appelcider geprobeerd, condyline en Aldara. Condyline had het meeste effect maar alsnog kwamen de gw terug nadat ze verdwenen waren. Zelf heb ik wratx gebruikt ook al staat op de bijsluiter dit niet te doen. Ik kwam er achter dat wratx beste middel was om te gebruiken, minst pijnlijk en het meeste resultaat.
    Juni 2015 begonnen mijn wratten langzaam uit zich zelf te verdwijnen. Nu is het juli en nagenoeg alle wratten zijn verdwenen. Ik ben blij dat bij mij binnen twee jaar de gw aan het verdwijnen zijn. Er zijn veel verhalen op het internet van mensen die er jaren langer mee lopen. Mijn tip is op er niet teveel mee te zitten. Ondanks dat ik veel middelen heb geprobeerd ben ik doorgegaan met mijn leven en heb tussendoor een nieuwe vriendin ontmoet.

    Reageer
    #14

    Houd er wel rekening mee dat ondanks dat de wratjes zijn verdwenen, het virus nog altijd aanwezig is en blijft. Er is altijd een risico voor besmetting....

    Reageer
    #15

    Dag allen,
    Ik heb sinds kort ook genitale wratten. Ik heb van de dokter een chemisch goedje meegekregen maar ik wou toch liever appelazijn proberen. Het probleem is nu dat het zo ontzettend pijn doet. En iedere keer wordt de pijn ook erger.
    Is dit bij jullie ook bekend? Ik hou het geen kwartier vol..
    Ook wordt de huid dik en klopt (hartslag)
    Ik heb het nu voor de vierde keer gedaan en dan een kwartier.
    Ik zie wel wat verbetering gelukkig, maar ik wil niet dat mijn volledige huid eraf valt haha.
    Ohja en als ze weg zijn, hoe lang duurt het bij jullie dat het niet meer pijn doet? (Ik wil weer seks

    Reageer
Reageer op: genitale wratten Appelciderazijn ! wondermiddel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief