Genitale wratten

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi! Vorige week erachter gekomen dat ik genitale wratten heb... het leek eerst een klein ritsje dus heb gelijk condyline voorgeschreven gekregen, kuurtje meteen ook begonnen maar nu zit er ook een hoopje wratten recht tegenover waar dat ritsje met wratten zat!!! Het lijkt dus of het alleen maar erger wordt. Waar door zou dit kunnen komen? En ik zie het nog heel duidelijk zitten ookal ben ik op de 3e dag van mijn kuur of gaan ze juist weg in de rustdagen?

    Reageer
    #2

    Het is mij ook overkomen dat ze recht tegen over elkaar zaten. Waarschijnlijk door huid-huid contact.

    dat er er misschien meer worden komt omdat het een virus is. Het is afhankelijk van hoe je afweer is en of je hebt geschoren.

     

    ook in de rustdagen kunnen ze nof best kleiner worden, het trekt in de wrat.

    Reageer
    #3

    Wacht eerst je rust dagen af... dat is het moment dat ze kleiner worden/weggaan. Zijn ze daarna nog niet weg, dan ga je gewoon nog een week door. En zo ga je maximaal 5 weken door. Zijn ze dan nog niet weg, dan ga je naar de huisarts voor een ander middel of bevriezen.

    Niet meteen in de stress raken als je niet direct verschil zit. En ga zeker niet te fanatiek smeren met de crème. Het tast je gezonde huid aan.

    Reageer
Reageer op: Genitale wratten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief