Positieve ervaring wartec crème

Online ZorgZus
 • #1

  Enige tijd terug ontdekte ik wat plekjes bij m'n anus eerste instantie dacht ik aan aambeien dus genegeerd toen kwam ik bij de huisarts voor wat anders maar heb ik haar toch laten kijken wat bleek toch wratjes... Geen idee hoe ik er aan kwam en van wie maar echt vervelend en beschamend was het wel. Deze zalf voorgeschreven gekregen dag 1 geen verbetering dag 2 ook geen verbetering dag 3 merkte ik dat het ging werken rustdag 5 waren zo goed als alle wratjes weg maar wel echt last gehad van jeuk/pijn door de zalf ondanks vaseline er om heen smeren kon ik moeilijk zitten etc. Dus doe dit echt goed heel belangrijk ook de zalf laten drogen is belangrijk voordat je ondergoed aandoet nu bezig met de 2e week voor een paar wratjes maar het werkt echt heel goed die pijn had ik er voor over als het maar wegging want schamen ervoor deed ik wel blij met deze zalf en hopen dat het wegblijft!!!!! Schaam je dus absoluut niet en ga er mee naar de huisarts het is echt te verhelpen ik wou deze positieve ervaring even met jullie delen

  Reageer
  #2

  Ik heb dit ook voorgeschreven gekregen en ga er vandaag mee beginnen. Fijn dat je er positief over bent.

  Mij lijkt het geen probleem on ze weg te halen, ze zijn heel klein bij mij dus mijn arts zei die zijn zo weg. Alleen dan is de vraag: voor hoe lang? Ik ga als ze weg zijn met Wartec beginnen met de methode die hier op dit forum beschreven wordt. Hopelijk blijven ze dan weg. Ik zal ook mijn ervaring met Wartec delen hier.

  Reageer
  #3

  Djeez ik vind het wel heftig spul. Nou had mijn gyn de twee plekjes die ik heb ook al aangestipt, en een dag later ben ik hiermee begonnen. Misschien te snel want het is nu een grote witte blaar geworden, doet best pijn dus ik hou maar even op met de crème tot het genezen is. Het waren maar twee mini plekjes en nu lijkt het wel een oorlogsgebied.

  Reageer
  #4

  Ik kreeg ook blaren van wartec. En toen zag ik het verschil niet meer tussen blaren en wratten...oeps.... toen ben ik gestopt met wartec tot het genezen was, en hield ik witte vlekjes over. Ben daarmee naar de huisarts gegaan, dat bleken littekens te zijn. Dus wees niet te fanatiek haha

  Reageer
  #5

  @anoniem 4

   

  nou weet ik dat nu dis ook zeker, ben te fanatiek geweest met condyline en heb ook witte vlekjes. Heb die witte vlekjes zelfs nog aangestipt omdat ik niet wist of het littekens/blaren waren of wratjes.

  naja maar goed dat ik daar niks meer op heb gesmeerd dan

  Reageer
  #6

  @ano,

  Dat heb ik dus ook gedaan omdat ik zo bang was dat het wratten waren en het niet weg zou gaan. Als je twijfelt over een plekje, ga langs de huisarts....

  Reageer
  #7

  Oh nee echt? Ik hoop dat ik nog geen littekens heb gemaakt want had nog maar 3x gesmeerd na de behandeling van de gyn. Maar ja, kan net al te veel zijn. Goed dat ik dit lees, had dus niet door dat je echt littekens kan maken met dit spul! Voorzichtig zijn dus! We willen er allemaal snel vanaf, maar is ook niet chill als we straks voor altijd onder de witte vlekken zitten als aandenken.

  Reageer
  #8

  Vandaag bij de huisarts geweest, het leek volgens hem niet op een litteken maar wel een geïrriteerde huid. Naja uhm we zien het wel.

  Hij heeft wel aangegeven dat het echt een virus is en ze altijd weer komen, omdat ik zei dat nadat ik ze behandeld had er later toch weer enkele begonnen te komen.

  Tsja ik denk dat tijd ons zal leren, uit het verleden is in ieder geval weinig te vinden over het beloop hiervan, vrijwel geen fora's uit het jaar 2000 etc... pas rond 2010 vind je wat informatie

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Owja, dan nog iets positiefs. mijn vriendin heeft aangegeven er zelf geen meer te vinden.

  Reageer
  #10

  Wat fijn van je vriendin! Zal denk ik ook helpen voor jou om clean te blijven straks, want als jij niets hebt en zij heeft toch een plekje dan kan je elkaar blijven besmetten. En gelukkig vooralsnog dat het er niet uitziet als littekens.

  Jouw arts ziet het wel heel pessimistisch in dan. Gelukkig had die van mij positievere ervaringen, dat het bij jonge mensen meestal gewoon wordt geklaard dat virus en dan is het klaar en kwam het bij zijn patiënten niet meer terug. Al kan dat wel een tijdje duren. Hoop dat wij ook onder die groep vallen hoor, want het is allemaal erg onzeker en eng. Je hebt ook altijd van die pechvogels ertussen. Ben jaloers op de nuchtere mensen die het niet zo boeit, zelf voel ik me echt naar en onzeker erover.

  Reageer
  #11

  Ik was ook echt onzeker en schaamde me er moet echt 12 uur tussen de 2 keer smeren zitten en die witte blaren heb ik ook echt gehad vooral bij mn anus maar deze trok weg tijdens de rust dagen en nu zie je niks meer

  Reageer
  #12

  Ik kreeg in januari gw, nadat ik corona had. Waren er wel maar 2. Die waren na een week wartec weg. Toen kwamen ze in februari tijdens mn menstruatie terug, dezelfde 2. Ben toen erg fanatiek aan de slag gegaan met de wartec, heb nu dus 2 witte littekens. Ik slik ook de coriolus versicolor pillen uit een ander topic. Tot nu toe ben ik wratjes vrij....

  Reageer
  #13

  Moet wel eerlijk toegeven dat ik mezelf nog meerdere keren per week check met een spiegel, omdat ik zo bang ben dag ze terugkomen....

  Reageer
  #14

  Ja snap ik!! Ik denk dat ik dat zelf nog heel lang zou doen hoor, nadat ze weg zijn. En weet niet of en wanneer ik weer zou durven daten en seks hebben.

  Ben jij wel weer aan het daten Anoniem 4? Of had je al een relatie? Het is spannend zoiets, omdat je niet kan testen erop. Je hoopt gewoon dat het lichaam het dan heeft geklaard maar die 100 procent zekerheid kan je zonder test niet krijgen.

  Ik ga ook coriolis slikken, veel positieve verhalen over gelezen en ook de crème uit het artikel in dat ene topic hier heb ik besteld.

  Reageer
  #15

  Ja zeker ik heb een relatie sinds kort en daarvoor had ik nog steeds seks maar dat was ook omdat ik het niet wist dat het dat was moet ik zeggen heb een hele tijd niks durven doen maar ben ik overheen nu dat gaat jou ook echt likken meid! Ik ben er misschien iets nuchterder in dat is per mens verschillend maar het is niet ineens dat je hies bent heel veel mensen dragen dit virus bik zich zonder dat het zich uit.

  Reageer
Reageer op: Positieve ervaring wartec crème
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief