Mede lotgenoten

Online ZorgZus
  • #1

    Geachte mede lotgenoot, 

     

    In 2015 heb ik van mijn ex genitale wratten gekregen. Zoals jullie weten heeft dit mentaal en fysiek gevolgen op mijn leven gehad.

    Ik heb ook het gardasil 9 vaccine gehad. Sinds dat in het vaccine heb genomen krijg ik bijna en of hele kleine wratten. Zelfs plat, waarbij het lijkt dat mijn huid verkleurd.

    En vanaf aankomende week, 21-06-2021 ga ik de nieuwe methode proberen met wonder gel x en met de  colorius schimmel(capsule vorm)

    Daarnaast rook ik en blow ik wel eens. Daarmee ga ik ook stoppen.

    Daarnaast ben ik een man van 27, 1.84cm lang, sport vaak en eet gezond.Geen seks sinds ik mijzelf vies voel, maar voel wel dat ik veel mis. En al die prikkels die ik krijg van vrouwen.. En dan voelt 't zo kut om geen handeling te kunnen uitvoeren omdat ik mij vies voel. Herkenbaar?

    Wat zou het fijn zijn als er een discrete app zou zijn waarbij mensen met vergelijkbare soa' s zouden kunnen meeten. Mensen met HPV, Herpes, HIV, etc.

    Voor de rest ben ik aan het struggle met de wratten. Aankomende 2 juli afspraak bij de dermatoloog en daarna weer 1.5maand herstel voordat de huid is hersteld. En wanneer de huid is hersteld, zal er hoogstwaarschijnlijk wel een nieuwe zitten. Als het zo doorgaat, ga ik Idd het leven door met Elisabeth, mijn linkerhand.

    Bedankt voor het lezen, ik voel mij alleen, praat met niemand erover, voel mij vies, walg van mijzelf, en zie geen licht meer in de dingen die ik doe. Ben een strijder, ik geef niet op, alleen dit is wel echt exhausting.

     

    Thanks.

    Reageer
    #2

    Hallo

    en hoe gaat je ex vriendin hier mee om dan?
    Het vaccin kan helpen maar hoeft niet.

    wat ik heb begrepen is dat als ze weg zijn ze vaak weg blijven, wat jammer dat dat bij jou niet gebeurd. Zelf heb ik ze sindskort..

    misschien moet je niet zo hard voor jezelf zijn..

    Ik was er ook vanaf dacht ik maar zag er weer 2

    Wens je veel sterkte

    zn app zou grappig zijn.. alleen is een site betrouwbaarder denk ik vanwege privacy

    Reageer
    #3

    Hai

    Wat naar dat je hier al zo lang mee struggelt. Hou ons op de hoogte hoe het vergaat met de nieuwe kuur! Ben heel benieuwd of dit wel voor je werkt.

    En wat betreft de seks, ik mis het ook. Maar ik voel me ook echt vies, en wil/durf mezelf niet eens meer aan te raken uit angst voor besmetting, of dat ik het daarmee erger maak. Dit is echt een vreselijke soa. Maar probeer desondanks nog wel te genieten van het leven, sterkte

     

    Reageer
    #4

    Geachte mensen,

    Bedankt voor jullie reacties. Sinds vandaag heb ik de spullen binnen en ga er gelijk mee aan de slag. Wat betreft mijn ex weet ik dat ze er gewoon niet over lult en haar ding doet(inclusief sex), maar dat kan ik niet.

    2 Juli een afspraak bij de dermatoloog. Ik krijg de wratjes in hele kleine vorm. Zo klein dat je ze met het blote oog amper ziet. De dokter en de dermatoloog hebben ze meer dan 3x gemist dat, e er zaten. Ik denk eerlijk gezegd dat ik richting de eindfase aan het gaan ben.

    Maargoed, de struggle is heel real. Telkens herrinert je mind je eraan.

    Ik houd jullie op de hoogte over het proces. Thank you.

    Reageer
    #5

    Hoe bedoel je eindfase" ?

    Reageer
    #6

    Hoe klein zijn ze precies bij jou? En hoe doe je het om ze op te sporen? Ik vind het heel moeilijk om mini wratjes te onderscheiden van mijn huid

    Reageer
    #7

    Mijn wratjes zijn nooit reuzachtig geweest. Als ik over de huid iets bruins zie en ik ga er met mijn nagels langs, dan weet ik dat dat niet hoort. Ik heb ze ook heel ini mini, huidskleurig. Tot mijn verbazing komen ze niet meer terug. Ben van mening dat deze 3 kleine mini wratjes er al heel lang zaten en ik deze nooit heb weggehaald.

    Reageer
    #8

    Hey.

    Ik voel volledig mee in je verhaal.

    Sinds 2019 heb ik GW door (m'n ex??) en sindsdien is m'n leven behoorlijk overhoop gehaald.
    Het vies gevoel, bij de HD je vies voelen en gelijk je handen willen ontsmetten.. enzovoort.. (gedachten/handelingen die ik voordien niet had)

    Ik snap dus precies wat je bedoelt!... pff

    Het stukje verliefdheid/prikkels van vrouwen kan ik me ook volledig in vinden.. het negeren en hopen op een betere afloop blijft intussen maar duren. Ik vraag me dan ook af hoe ik dit ooit kan 'uitleggen' als die Ware er dan ooit komt. Ik blijf de situatie negeren maar ik voel de druk.. ik moet toch ooit eens zeggen hoe het zit? Hoe zeg je zoiets?

    Ik ben alsook een roker, alsook sporadische wietroker
    Ik ben trouwens een hetero man van 30j, 1,88m, best wel ijdel, gewoon een lotgenoot. :/

    Wat is Jouw/Jullie mening?

    Grt!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik ben nu 4 maanden aan het behandelen en begonne met vitamines bij te slikken, 2x daags.

     

    ik vorige week 4 gezien, heel erg klein.

    ze zijn nu allemaal haast plat dus ik smeer nog even door, kijk elke dag maar heb nog niks nieuws meer ggezien.

    ik heb geen jeuk meer en ik hoop dat ik bij de finishline ben

     

    moet wel zeggen dat ik er al 3 jaar mee rond loop, ik wist het niet dacht dat de jeuk door het scheren kwam en zag ook nooit zoiets wat je op google aan fotos vind. Want die fotos zijn echt heel erg. Bij mij zijn ze ook ini mini.

    ik behandel ze sinds april

    ben een hetro man tussen de 20 en de 30

     

    Reageer
    #10

    herkenbaar…. Ik weet het sinds 2 maanden en kan er met niemand over praten.
    Ik ben nu ook een week gestopt met roken. Het is een moeilijke tijd ik hoop dat ze nu wel voor altijd weg gaan.
    ik heb ook echt behoefte om met mensen te praten hierover maar schaam me ervoor.

    Reageer
    #11

    Ik ben een vrouw van 23 en 1,70 lang.

    Ik heb het nu al een jaar en behandel het nu pas sinds 3 maanden en ze worden nu kleiner. Ik ben hier wel blij om maar zal altijd in angst leven omdat het terug kan komen. Ik was mijn handen 100 keer op een dag, omdat ik bang ben om iemand ermee te besmetten. Zo alleen heb ik mij nog nooit gevoeld.. ik kan er met niemand over praten en als tukse vrouw zie ik ook geen toekomst meer.

     

    Reageer
    #12

    Het lichaam kan het virus opruimen binnen 2 jaar en bij sommige langer dan 2 jaar. Bij een klein percentage blijft het sluimeren. Er is niet genoeg informatie over dit virus om een daadwerkelijke conclusie te trekken.

    80% van de bevolking heeft wel eens te maken met hpv. Het is een veelvoorkomend virus waar je niet veel aan kan doen. Je bent besmettelijk als de wratten aan het bloeden zijn. Bijvoorbeeld aangestipt of opengeschoren. Bij hele kleien wratjes is de kans nihil. De woorden van de dermatoloog en huisarts. Geloof mij, ik heb het in 2013 opgelopen en de laatste officiële wrat werd weggestipt in 2017. Sinds dien ook geen wratten op de plek gehad. Wel huidsverkleuringen, ontstoken haarzakjes en talgkliertjes. Dus ik heb alles laten weghalen wat er op leek. Niks meer voor terug gekregen. En ondertussen ook de vrouw van mijn leven tegengekomen. Met een hele struggle aan haar verteld wat ik heb gehad. En weetje wat zij deed? Pakte mijn handvast en keek mij aan, lachten naar mij en kuste mij. "Schat, als dat het enige is waar jij je druk om maakt.. Maakt mij niet uit, Ik wil dat je je op je gemak voelt" legendarische reactie en dumpte gelijk al die nare gedachtens uit mijn mind.

    Het gaat goedkomen mensen, het gaat goedkomen.

     

    Reageer
    #13

    Er is een Datingsite ''Poitive Singles'' voor ons soort mensen.

    Goolge maar eens.

    Ik heb mijn eerste gardasil injectie gehad en heb coriolus versicolor besteld en protosan wondgel X besteld.

    Ben enorm geschrokken dat de GW na 3jaar terug kwam.

    Inmiddels lijkt er dat er weer een bobbeltje zit dus de HPV infectie zit daar nog te etteren.

    Met de tea tree olie ben ik gestopt

    Ik was bang dat mijn eczeem erger ervan werd.

    Tja dat heb ik ook nog eens erbij...

     

    Reageer
Reageer op: Mede lotgenoten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief