Genitale wratten?

Online ZorgZus
 • #1

  Na het bekijken van de verschillende berichten hier en het nazoeken op internet denk ik dat de vraag overbodig is, maar allicht kan iemand mijn vermoeden bevestigen.

  Eind 2019 kreeg ik een paar bultjes aan de basis van m'n penis en dat heeft zich inmiddels tot een aantal meer uitgebreid. Ik baal er erg van gezien mijn eerdere bedpartners er geen last van hebben/hadden en de sex altijd met condoom is gebeurd. Achteraf denk je stom dat je je niet hebt laten inenten, maar dit verwacht je niet bij normale contacten 🙁 Ik hoop dat men begripvol reageert in de toekomst.

  Ik durfde in 2020 eigenlijk niet goed naar de huisarts i.v.m. COVID, maar ik ga het binnenkort toch proberen en stel dan meteen de input voor uit het volgende topic, https://www.dokter.nl/forum/soa/genitale-wratten/1847165-een-nieuwe-genezing-voor-gw-uit-een-recent-onderzoeksrapport/

  Kan iemand allicht meekijken of mijn vermoedens correct zijn?

  Reageer
  #2

  Mijn man heeft gw en het ziet er bij hem hetzelfde uit als bij jou. Ik denk dat je vermoedens juist zijn. Maar om dit zeker te weten zul je de huisarts moeten bezoeken.

  Sterkte!

  Reageer
  #3

  sinds kort gw en het lijkt er wel op...

  Reageer
  #4

  Het lijken idd gen. wratten

  Reageer
  #5

  Dank jullie wel voor de reacties, het vermoeden was dan juist.

  Dan afspraak maken met de huisarts. Al een jaar over kunnen piekeren, nu maar wat aan gaan doen.

  Reageer
  #6

  Ik denk dat je vermoedens wel kloppen. Ook ik had het rond eind 2019 ontdekt.  Heb  in 2020 de ballen niet gehad om naar de huisarts te gaan. Uiteindelijk in april dit jaar gegaan. Ik zou als ik jou was een afspraak maken bij de dokter. Hoop dat iedereen er snel afkomt.

  Reageer
  #7

  Ik heb het denk ik van 2018. Dacht altijd dat het gewoon van het scheren kwam. Had ook maar even 2 weken last van jeuk als ik me nog herinner. In 3 jaar tijd had ik er nu wel 8 ongeveer en vrij klein. Soms had ik zn ding er ook we afgetrokken met de pincet. Nu heb ik alles met codyline behandeld. En alles is weer weg na wat ik kan zien. De huid is nu aan het herstellen, hopelijk komt het niet terug. Ik had er altijd 1 tje wat ik me nog herinner en ik denk door het scheren dat ik het in de jaren heb verspreid. We zullen zien en wens iedereen het beste.

  Reageer
Reageer op: Genitale wratten?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief