Is dit wel echt een genitale wrat?

Online ZorgZus
  • #1

    Beste,

    Ik heb al ruim 2 jaar last van genitale wratten. Het heeft een gigantische impact op mijn leven. Vanaf het moment dat ik erachter kwam is het dagelijks controleren of er niks terugkomt een gewoonte geworden. Echter vind ik wat ik bij mezelf zie niet zo erg overeenkomen met wat ik op internet zie. Misschien komt dat omdat als ik het in een vroeg stadium ontdek, het niet zo ver ontwikkelt als wat ik op het internet zie. Het komt steeds terug op dezelfde plek en zodra ik daar een beginnend bultje zie hou ik het scherp in de gaten. Als ik dan zie dat het groeit stip ik het aan. Tegen beter weten in, hoop ik dat het toch wat anders blijkt te zijn dan een genitale wrat. Vandaar mijn vraag. Het is misschien een wat onduidelijke foto omdat het sterk vergroot is.
    Hopend dat iemand mij hier antwoord op kan geven.

    Reageer
    #2

    Hierbij een foto

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Helaas kan ik dat zo aan de hand van die foto niet goed beoordelen. Ga ermee naar de huisarts en laat het behandelen

    Reageer
    #4

    Er zit niets anders op. Bedankt voor de snelle reactie.

    Reageer
    #5

    Hee

     

    Wat kreeg je als antwoord van de huisarts?

    Reageer
    #6

    Omdat het net weekend was had ik besloten het toch maar zelf weer aan te stippen. Ben dus niet langs de huisarts geweest.

    Reageer
Reageer op: Is dit wel echt een genitale wrat?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief