Een nieuwe genezing voor GW uit een recent onderzoeksrapport

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi iedereen die dit leest,

    Dit is mijn ervaring en tip die ik wil meegeven aan iedereen die het wil lezen en een oplossing zoekt voor GW:

    Zelf heb ik al jaren last van genitale wratten en heb alle methodes die de dermatoloog aanraadde geprobeerd. Soms gingen ze wel weg, maar nooit écht volledig weg. Door lange wachtrijen bij de dermatologie en beetje radeloos te worden ben ik heel veel gaan zoeken op het internet. Zo stuitte ik op deze Universitaire studie: https://www.ijmdat.com/wp-content/uploads/sites/3/2020/01/e220-Effect-of-combined-therapy-poly-hexamethylene-biguanide-and-Coriolus-MRL-on-human-papilloma-virus-HPV-cervical-and-vulvar-related-lesions.pdf

    Ookal is deze studie op vrouwen uitgevoerd en op een relatief kleine groep, de resultaten zijn verbluffend. Ik ben online gaan zoeken naar dezelfde medicijnen die zij gebruiken en zo kwam ik op deze 2 medicijnen:

    Ondertussen zocht ik contact met de doctoren die dit onderzoek hebben gedaan en uiteindelijk kwam ik met 2 van de 3 in contact en vroeg ik hun of deze gecombineerde methode ook zou kunnen werken voor mannen? Ze zeiden tegen mij van wel en zo ben ik aan de slag gegaan. De hele periode van het gebruik van de medicijnen zit op 6 maanden, maar na 1,5 maand zie ik dat mijn genitale wratten (die er al jaren zitten) flink zijn geslonken en sommige zelfs al weg. De verleiding is groot om nu al te stoppen met de behandeling, maar ik ga de 6 maanden voortzetten.

    Het interessante is (dat je terug kan lezen in de studie) is dat de HPV op de plek waar de wratten zaten na 6 maanden volledig is verdwenen uit het huid DNA. Dat wil je en dat zijn goede resultaten! Natuurlijk wil dit niet zeggen dat de HPV uit je volledige lichaam is, want daarvoor zijn nog geen studies die dat aanwijzen. Tot op heden kan dat gewoon weg nog niet, behalve als je ingeënt wordt als klein meisje.

    Uit persoonlijke ervaring kan ik deze gecombineerde methode van 2 medicijnen (eentje is een voedingssuplement) dus zeker aanraden om zelf te doen! De doctoren beweerde mij ook dat het niet schadelijk kan zijn voor je om deze methode te doen. Deze 2 medicijnen/producten zijn ook gewoon in NL te bestellen en zo kun je dus meteen thuis aan de slag. Voor wie het gaat proberen, succes!

    Groeten, Hans

    Reageer
    #2

    Hey Hans,

    Bedankt voor het delen van deze bevinding. Het ziet eruit als een zeer vriendelijke manier van behandelen die geen korsten of iets dergelijks veroorzaakt zoals bij veel methoden wel het geval is. En de resultaten van het onderzoek zijn inderdaad verbluffend.

    Ik ben zelf op dit moment weer bezig met bevriezen bij de dermatoloog, maar denk erover na om jouw methode ook toe te gaan passen. Gezien de gel is bedoeld voor gezonde wondheling kan het denk sowieso geen kwaad.

    Ik vroeg me af of je wat meer info hebt over de methode waarmee je je behandelt. Smeer je de gel bijvoorbeeld alleen op de wratjes of smeer je het hele genitale gebied in? Hoe vaak smeer je en hoeveel van die capsules neem je per keer en per dag?

    Reageer
    #3

    Hey Gwinwybush,

    ik houd eigenlijk de methode aan die ook beschreven staat in het onderzoek. Zelf smeer ik het hele genitale gebied waar de wratten zich bevinden in met het vocht. Dat blijft snachts best lang zitten, door de aard van het medicijn. Ik slik 6 capsules per dag.
    Ik merk wel na een maand toen ik het minder ging smeren (om de 20 dagen) zoals in het rapport staat, dat ze dan wel weer de kans gegund wordt om terug te komen. Ik houd nu gewoon nog steeds om de 4 dagen aan en je voelt er verder niks van. Kan hooguit de volgende ochtend beetje rood zijn, maar verder geen pijn.

    Ik ben dus nog niet klaar met de methode, maar de resultaten op t einde van de 1e maand  leken veelbelovend

    Reageer
    #4

    Na dit gelezen te hebben, heb ik meteen alles besteld en binnen. Ben benieuwd!

    Reageer
    #5

    Beste Hans,

    Wat een hoopgevend bericht! Ik ga de producten bestellen. Klopt het dat je als je het supplement een mail krijgt met een nummer en je het geld zelf moet overmaken naar het rekeningnummer ipv via Iban o.i.d.?

    Reageer
    #6

    En nog een vraagje: Hoe snel kwamen de medicijnen bij u binnen?

    En er staat beschreven dat er om de 4 dagen gesmeerd moet worden. Houdt dit in 4 dagen wel, 4 dagen niet? Of gewoon één keer per 4 dagen?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #7

    Hoi Hans!

    Dit bericht geeft nieuwe hoop!
    Ik kreeg de diagnose 3 maanden geleden, ikzelf ben een verder gezonde jongeman van 28.

    De Imiquimodzalven zijn in België voorlopig tot eind januari niet leverbaar. Van veregen krijg ik echt verschrikkelijke bijwerkingen, (zweren, gezwollen lymfeklieren in de lies etc) en bij de dermatoloog mag ik in maart komen. Jouw bericht hier geeft me terug wat positiviteit want ik lig geweldig hard met mijzelf in de knoop door de diagnose.

    Deze avond heb ik uiteraard alle producten besteld, maar ik vind in de studie niet de exacte dosering/gebruik terug.  Heeft u mss een schema/behandelplan? Mijn dank zou gigantisch zijn.

    Hoe dan ook al bedankt voor de tip naar deze studie en producten.

    QuestionMark

    Reageer
    #8

    Dag Hans,

    Wat een goed bericht. Ik heb het bestelt. In het onderzoek staat dat de mensen in het onderzoek 2 tabletten per dag namen. Er staat alleen niet in hoeveel mg de tabletten waren die zij gebruikten. Ben jij daar toevallig achter gekomen? De ADH van het Coriolus versicolor is namelijk 1 per dag. Nu zal het vast niet zo erg zijn om er te veel van te nemen, alleen is het best prijzig dus ik dacht misschien is 1 tablet per dag wel genoeg. Heb je enig idee?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo, ik ben nu 17 dagen bezig en zie nog geen effect, terwijl bij de testgroep de wratten na 20 dagen verdwenen waren.. ik ben bang dat ik iets verkeerd doe.
    Ben ook benieuwd hoe de behandeling bij anderen aanslaat?

    Reageer
    #10

    Dit heeft bij mij gewerkt, ik ben zo blij!!! 9 december heb ik de producten bestelt die Hans had geplaatst en een paar dagen later had ik alles binnen. Op 11 december al met de voedingssupplementen begonnen en 14 december met de gel. Ik smeerde de gel 1x in de 4 dagen voor het slapengaan, maar omdat ik na 20 dagen nog geen effect zag begon ik te twijfelen of ik het goed deed, aangezien in het onderzoek bij bijna alle vrouwen de wratten al na 20 dagen waren verdwenen., toen vroeg ik me af of bedoelt werd vier dagen wel, vier dagen niet. Dat is me nog steeds niet helemaal duidelijk, maar ik heb toen besloten het een paar dagen achter elkaar op te doen aangezien het me toch niet schadelijk leek. Dat heb ik 4 dagen gedaan en de wratten zijn gewoon verdwenen!!!! Ik had er 3, waarvan één aardig groot en ze zaten er al meer dan een half jaar. Ook was het bij mij al de tweede keer dat de wratten terug waren gekomen, de eerste keer had ik ze twee jaar geleden ongeveer. Ik had al podofyllotoxine crème (wartec)geprobeerd en aanstippen maar beide werkte niet bij mij. Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat ze ineens weg zijn en volgens het onderzoek verdwijnt het zelfs uit het huid DNA als je doorgaat met de behandeling (wat ik zeker ga doen). Ik kan dit echt iedereen aanraden, ik heb me zo radeloos gevoeld omdat niks leek te helpen en ik bang was dat ze nooit weg zouden gaan. Deze behandeling is nog totaal niet vervelend/ongemakkelijk ook, het voedingssupplement is nog voor veel meer dingen goed en van de gel merk je niks.

    Nogmaals ik raad dit iedereen aan, Hans enorm bedankt voor het delen en iedereen die dit leest heel veel succes!!!

    Reageer
    #11

    Ook ik heb t besteld komt vandaag binnen
    Ik heb nu zo,n 4 a 5 jaar wratten en iedere keer als ik ze wegbrand of de dokter. dan komen er meer bij ik kon vorig jaar beginnen met een laser behandeling maar door corona gaan ze dat niet doen .ik ben t zat en wil heel graag weer gelukkig kunnen zijn en een lieve nieuwe parner ontmoeten maar die wratten houden me heel erg tegen dus heb ik ook de stap gezet om mee te doen aan de zalf en vitamine ik hoop zo dat het werkt

    Reageer
    #12

    Ik heb het ook besteld. Ben nu zo'n jaar bezig met van alles. Veregen kreeg ik mega uitslag van en vriezen werkte matig.

    De resultaten hierboven klinken hoopvol.

    Waarschijnlijk deze week alle producten binnen.

    Ik zal de resultaten posten

    Reageer
    #13

    Ik ben ook begonnen met het dagelijks nemen van de pillen. Vanavond ga ik de Prontosan gebruiken. Ik hou jullie op de hoogte van de voortgang.

    Reageer
    #14

    Ik heb 4 dagen terug ook alles binnen gekregen.

    Ik heb 2 x 90 pillen besteld en 3 x zalf (30ml)

    Neem elke dag 3 pillen zoals op de bijsluiter staat en na het douchen breng ik de zalf aan.

    Zal hier mijn voortgang up to date houden !

    Reageer
    #15

    Inmmiddels 12 dagen verder.

    Ik zie nog niet echt veel verschil behalve dan dat ze wat zachter aanvoelen.
    Ik denk dat het nog iets te vroeg is om te zeggen of het wel of niet helpt. Ik hou jullie op de hoogte

    Reageer
Reageer op: Een nieuwe genezing voor GW uit een recent onderzoeksrapport


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief