genitale wratjes

Online ZorgZus
  • #1

    beste,

    ik dacht aanvankelijk dat ik een mariske had op gelopen, blijkbaar was na het wegsnijden en het onderzoeken van dat marisken gebleken dat het ging om genitale wratjes.. dus ze zijn weggesneden, komen deze nog terug? en kan ik nu terug (veilig) sex hebben? hoe lang duurt het vooraleer het virus uit mijn lichaam is ? en aan de hand waarvan kan ik dat weten?

    Mvg

    Reageer
    #2

    Ze kunnen terug komen, en het virus kan voorgoed aanwezig blijven

    Reageer
    #3

    Hoe groot is de kans dat ze terug komen en hoe groot is de kans dat het virus levenslang in mij blijft? Ik heb gehoord dat die kansen klein zijn. Kan ik nu geen kinderen meer krijgen?

    Reageer
    #4

    Die vraag kan ik zo ook niet beantwoorden. En uiteraard kun je gewoon kinderen krijgen

    Reageer
    #5

    Als ik enkel anaal wratten heb gehad.. is mijn penis dan ook besmet?.. de wratten zijn nu weg, welk lichaamsdeel is er dan nog besmet? Of ben ik dat van kop tot teen ?

    Reageer
    #6

    de besmetting is in principe alleen lokaal, dus waar de wratten zich bevinden

    Reageer
    #7

    ik overweeg gardasil, is dit praktisch om ervoor te zorgen dat de wratten niet meer terug komen. dus na besmetting alsnog een dosis gardasil aanvragen..? schrijft een arts dit gemakkelijk voor? alvast dank voor uw antwoorden.

    Reageer
    #8

    dat zou je kunnen doen. Ik denk niet dat je huisarts daar bezwaar tegen heeft

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: genitale wratjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief