Chlamyida ging niet weg!!

Online ZorgZus
  • #1

    Even een berichtje dat misschien een aantal mensen kan helpen die niet van chlamydia afgeraken...
    Ik werd getest op chlamydia na klachten, vocht uit penis, pijn in balzak etc.
    Chlamydia teste positief en ik kreeg azytromicine 4 tabletten, deze leken te helpen maar na 3 dagen had ik weer last. Opnieuw naar de dokter en opnieuw kreeg ik azytromicine 4 dagen lang 2 x 500 mg. Chlamydia klachten bleven aanhouden en ik werd weggestuurt wegens aanstellerij..... Ik deed opnieuw een test ( bij andere huisarts ) een uitstrijkje en urine, urine bleek negatief, uitstrijkje bleek positief ook vroeg deze dokter een antibiogram aan het labo waarin wordt getest op welke antibiotica de bacterie reageerd. Dit kreeg ik mee naar huis... Blijkbaar had de arts hier zelf niet naar gekeken want ik kreeg 20 dagen doxycicline voorgeschreven, klachten werden erger tijdens de kuur. Dus ondertussen was ik al een maand antibiotica aan het nemen en alle klachten en bijwerkingen van medicijnen werden erger. Ik ging terug naar een andere arts die het antibiogram wel las en ontdekte dat de soort chlamydia die ik had enkel reageerde op bactrime en antibiotica die enkel in ziekenhuizen gegeven mag worden. Dus zij schreef me 20 dagen bactrim voor waarvan ik zelf de dosis verhoogde naar 3 tabletten per dag. Soms was het beter soms erger. Uiteindelijk ging ik terug let de boodschap dat ik nog steeds last bleef hebben en ook zij stuurde me weg met ' ik kan verder niets voor jou doen, misschien het ziekenhuis proberen'. Dus ging ik de dag nadien naar aan homeopaat, ondertussen was ik al 12 dagen bactrim aan het nemen. Ik was helemaal suf, misselijk, geen weerstand meer van al de verschillende antibiotica al 6 weken lang. Hij zei me dat die 12 dagen genoeg waren en dat ik moest stoppen met alles en dat het normaal zou zijn als ik sporadisch nog last zou hebben en gaf me probiotica voor mijn weerstand en een tabletje om in te nemen waarvan ik niet weet wat het is. Ik voelde me die dag 200% beter worden, klachten verdwenen en kwamen een week nadien terug. Ik ging terug naar homeopaat en hij zei mijn dat dit normaal was wacht 2 dagen want zo werkt homeopathie. En inderdaad nu 10 dagen later geen last meer af en toe een kriebeling in de plasbuis maar dat blijkt normaal na chlamydia zelfs na genezing kan deze soa nog lange tijd symptomen geven. Voor alle duidelijkheid de antiobiotica heeft me van chlamydia afgeholpen MAAR de homeopaat heeft me er bovenop geholpen met homeopathische middelen en een deftige uitleg over het ' ziekteverloop' van chlamydia. Dit alles duurde 2 maanden en heeft me bijna depressief gemaakt.
    Als er mensen zijn die hetzelfde meemaken, hopelijk helpt dit.....

    Reageer
    #2

    Bedankt voor jouw verhaal! Is mij veel duidelijk geworden nu. Jammer dat huisartsen dit niet serieus nemen. Volgende keer misschien beter naar de GGD gaan en homeopaat.. gr.

    Reageer
    #3

    Normal chlamidia Best rijden ze met 1g azittomicine of 7 dagen doxizicline.

    Welke antibiotika heb je in zoeken huis gekregen en naam van probiotic graag?

    Reageer
Reageer op: Chlamyida ging niet weg!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief