Ejaculatieproblemen na be"/> Ejaculatieproblemen na behandeling van chlamydia - Medische Forum - Dokter.nl

Ejaculatieproblemen na behandeling van chlamydia

Online ZorgZus
 • #1

  In 2018 heb ik enkele keren monogaam seksueel contact gehad met een vrouw. Daarna ben ik niet meer seksueel met iemand anders actief geweest. Toen ik in 2021 opeens last kreeg van ochtendafscheiding en mijn urine heb laten testen, bleek dat ik chlamydia had. Ik heb één keer twee antibioticumpillen gekregen en na een week of zes, voor de zekerheid, opnieuw mijn urine laten controleren, waaruit bleek dat ik geen chlamydia meer had.
  Sindsdien heb ik echter problemen bij het ejaculeren die ik voorheen niet had. Als er enkele dagen tussen een zaadlozing zit, heb ik tijdens de ejaculatie last van een pijnlijk, irriterend gevoel in het uiteinde van mijn urinebuis (bij mijn eikel). Bovendien loopt het zaad slechts met veel moeite naar buiten en blijft er altijd behoorlijk wat zaad in de eikel achter; ik moet mijn eikel echt samenknijpen om het naar buiten te krijgen. De hoeveelheid zaad is aan de lage kant en het zaad zelf is gelig en waterig. Voordat ik voor chlamydia ben behandeld, had ik deze klachten nooit: mijn zaad had een veel wittere kleur, was dikker en spoot in een veel grotere hoeveelheid zonder moeite naar buiten.
  Weet iemand wat er aan de hand kan zijn? Staan de genoemde ejaculatieproblemen los van de behandeling van chlamydia of zou er wel een verband zijn? Ik heb gelezen dat mijn klachten passen bij prostatitis, maar ik heb geen last van mijn prostaat en ben nog redelijk jong (34j.). Herkent iemand mijn klachten?

  Reageer
  #2

  Moeilijk te zeggen. Je hoeft geen "last" van je prostaat te hebben om prostatitis te hebben, maar kunt wel verschijnselen vertonen. ga dus naar de huisarts voor verder onderzoek

  Reageer
Reageer op: Ejaculatieproblemen na behandeling van chlamydia
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif