Chlamydia gaat niet weg?

Online ZorgZus
  • #1

    Hey,

    Ongeveer een maand terug teste ik positief op Chlamydia en Mycoplasma Hominis, na klachten te hebben over een gelige afscheiding en lichte buikpijn af en toe.
    Eerst kreeg ik een kuur Azytrhomicine (2pillen in 1 keer) --> totaal geen effect.
    Dan 5 dagen Doxycyline, leek 1 dag klachtenvrij, maar kwam al snel terug.
    Dan 5 dagen oxoflacyne (en ja, ook mijn partner heeft deze genomen). De klachten verdwenen naar het einde van de kuur toe, maar nu (4 dagen later) krijg ik last van lichte jeuk en ook af en toe wat gelige afscheiding (al is het minimaal).

    Maandag heb ik mijn uitslag van de Chlamydia test, maar ik wou toch even luisteren of het mogelijk was dat dit uberhaupt niet weg gaat? Of kan het zijn dat de symptomen meer tijd nodig hebben om te verdwijnen?
    7 dagen na het starten van de laatste kuur heb ik wel opnieuw seks gehad, kunnen we eventueel elkaar opnieuw besmet hebben (als we alletwee de kuur al hadden afgerond)?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het zou ook een schimmelinfectie kunnen zijn veroorzaakt door de antibiotica

    Reageer
    #3

    Ik heb tijdens mijn laatste antibioticakuur ook preventief hiervoor een behandeling gehad (elke dag een vaginaal tablet) dus lijkt mij sterk.. De jeuk is ook niet overheersend en de afscheiding is eerder gelig dan wit..

    Reageer
    #4

    Overleg dan met je huisarts om een controle test te laten doen.

    Reageer
Reageer op: Chlamydia gaat niet weg?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief