eerlijk zijn tegen verloskundige over chlamydia??

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Ik ben vandaag bij de huisarts geweest en daar werd bevestigd wat ik al vermoedde: ik ben zwanger. Super blij natuurlijk en een afspraak gemaakt bij de verloskundige.

    Nu krijg ik van de verloskundige een lange vragenlijst waarbij ze o.a. vragen of ik ooit een SOA heb gehad. Ik heb in 2012 chlamydia gehad en daar antibiotica voor gekregen. Daarna nooit meer last van gehad (ben vaker getest). Mijn huisarts zegt dat ik dit aan niemand (dus ook niet aan de verloskundige) hoef te vertellen omdat dit zolang geleden is en geen invloed heeft op mijn huidige zwangerschap. Bij de vragenlijst van de verloskundige staat dat ik het naar waarheid moet invullen maar de huisarts zegt dat ik dat niet hoef te vertellen. Wat nu? Ik wil het liever niet vertellen omdat het zo lang geleden is en ik het mijn man ook niet verteld heb...  kan iemand me helpen?

    Reageer
    #2

    Dat is een beslissing die je zelf moet nemen. Maar er staat naar waarheid invullen.

    Reageer
Reageer op: eerlijk zijn tegen verloskundige over chlamydia??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief