Na behandeling keel geen chlamydia meer?

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi

    Ik ben een 22 jarige man. Ik heb pas een keelontsteking gehad waar ik een kuur van amoxiciline voor heb gehad 3 pillen per dag en dan een week lang. Dat is nu gelukkig over.

    Ik had voor de keelonsteking eigenlijk last van mijn penis. Hier ben ik niet voor bij de dokter geweest omdat ik dit wel eens vaker heb gehad. Alleen nu voelde het toch wel anders. Ik had nu eigenlijk continue het gevoel dat er iets uit mijn penis liep. Alleen heb ik dit vaak gecontroleerd maar nooit afscheiding of iets gevonden of sporen in mijn boxer.

     

    Kan het zijn dat de kuur voor mijn keel dit heeft geruimd? Kan dit chlamydia zijn geweest? Ik had eigenlijk continue het idee dat er wat druppelde? Behalve als ik afgeleid was door werk of druk bezig was.  Daarnaast heb ik door de kuur wat last van andere ontlasting? Kan dat wat langer aanhouden?

     

    Reageer
    #2

    De vraag over het opruimen van een soa kan ik niet beantwoorden.
    De ontlasting kan wel even iets anders zijn.

    Reageer
Reageer op: Na behandeling keel geen chlamydia meer?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief