Afgetrokken door dame van plezier

  • #1

    Heb donderdag een dame van plezier bezocht, was moe en wou eigenlijk gewoon de druk van de ketel hebben. De druk is nu alleen dus NOG hoger geworden.

    Ze vroeg of ze glijmiddel kon gebruiken, en ik had aangegeven puur natuur. Gewoon met de handen.
    Na een paar keer wrijven begon ze te spugen op de eikel alsof er geen morgen is. Daarna is ze de eikel gaan masseren (dus met erg veel spuug).

    Wat is nu eigenlijk de kans op een SOA. Persoonlijk ben ik enorm zenuwachtig, sinds ik er was ivm werk en thuis een vriendin heb zitten....

    Reageer
    #2

    De kans is toch wel erg klein hoor. Eigen nihil.

    Reageer
    #3

    Dua beter maar gewoon doorgaan en er niet teveel over nadenken? Ik zie namelijk allemaal verhalen over gonnoroe, Chlamydia, etc.

    Reageer
    #4

    Lijkt me wel verstandig

    Reageer
    #5

    @john; Dua beter maar gewoon doorgaan en er niet teveel over nadenken?

    Hier is je comment op?

    Reageer
    #6

    klopt

    Reageer
    #7

    Hi John,

    Niet zeker of deze nog leest. Heb 26 january een test gedaan op Chlamydia & Gonnoroe. Hier testen ze Gonnoroe via een swab in de penis, deze kwam negatief terug. Chlamydia testen ze hier alleen via het bloed, heb aangegeven dat ze het in Nederland doen via urine. Dit was volgens haar ook mogelijk, maar dan zou ik dus ff 1.5 uur moeten rijden om deze te testen (en het kost 120 euro)

    De Chlamydia dus laten testen via bloed, deze kwam negatief. Ik heb onderstussen een week lopen Googlen, maar kan eigenlijk niet vinden hoe betrouwbaar (of onbetrouwbaar deze test via het bloed is).

    Reageer
    #8

    Als die testen nou niet betrouwbaar zouden zijn, waarom denk je dat die dan via bloed worden afgenomen? Ik neem aan dat je bij een betrouwbare instantie was, en niet ergens bij een vage zaak op de hoek?

    Om er toch antwoord op te geven: een chlamydia test via bloed is heel betrouwbaar. Men kijkt dan of er antistoffen in het bloed aanwezig zijn, en dat is misschien nog wel nauwkeuriger dan de urinetest. Nadeel van bloedonderzoek is dat men niet (direct) ziet of het een een actieve infectie is. Als je ooit in je leven chlamydia hebt gehad, dan blijft een bloedtest altijd positief uitkomen. Ook als je met antibiotica behandeld bent. In jouw geval was de test negatief. Dat betekent nu geen actieve chlamydia, en ook nooit chlamydia gehad.

    Een gonorroe test via een swab is eigenlijk misschien nog wel wat beter omdat je daardoor meer cellen afneemt en daardoor komt de bacterie nog beter in het preparaat terecht.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bedankt voor de uitleg Anoniem. Via soaaids.nl gechat en deze gaven aan dat deze test niet in Nederland worden gedaan en dat ze ook niet zo betrouwbaar zijn als urine test(en).

    De uitslag van Chlamydia was:
    Chlamydia Trachomatis IgG 4.1
    Chlamydia Trachomatis IgA 3.8

    < 20.0 Negatief
    20-25 borderline
    > 25 positief

    Voor Gonnorea heb ik als remark:
    No pus cells. Rare Gram-positive cocci. No intracellular Gram-negative diplococci seen.

    Geen idee wat het inhoud en Google maakt het ook niet echt makkelijk

    Wederom bedankt!

    Kan nu in ieder geval goed slapen =)

    Reageer
    #10

    Chlamydia bloedtesten worden in Nederland wel uitgevoerd.

    Op basis van dit verslag:

    geen chlamydia

    pus cells hebben te maken met je afweer. Als men die waarneemt, dan is er een afweerreactie geweest op een bepaalde bacterie.

    gonorroe is een gramnegatieve bacterie (technische verhaal, ga ik niet uitleggen). bij jou geen gramnegatieve diplococcen gezien, dus geen gonorroe.

    de grampositieve coccen (cocci) zijn andere bacteriën, die zijn blijkbaar sporadisch aanwezig. dat kan van alles zijn maar geen soa.

    Reageer
    #11

    Sorry voor de late reply. was weg ivm werk en ben weer terug in het land.  "de grampositieve coccen (cocci) zijn andere bacteriën" raad jij aan om even naar de huisarts hiervoor te gaan, of het is "normaal" om die bacterien te hebben?

    Heb mij toch even een Syphillis test gedaan (na 4 weken precies), negatief.

    Krijg/Kreeg het maar niet uit mijn hoofd, heb nu in ieder geval wat rust in de kop.

     

    Wederom heel erg bedankt! Had je graag een thumbs up willen geven, maar helaas niet mogelijk

    Reageer
    #12

    Ze kunnen op een infectie wijzen. Bespreek het met je huisarts

    Reageer
Reageer op: Afgetrokken door dame van plezier


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief