3x gedaan met prostituee

  • #1

    Beste mensen,

    Nu heb ik in 2 dagen tijd 3 keer seks gehad met een prostituee. Ik had erge drang en door de stress maar een geprobeerd en gedaan.

    Nu lees ik van alles en wil ik geen google dokter zijn, maar je gaat toch twijfelen. Voel me erg schuldig en baal enorm dat ik het heb gedaan. Het is wel 3 keer veilig gebeurd en verder had ik geen wondjes en is ook niet het condoom gescheurd of afgeschoven. Heb wel haar een beetje gestreeld met mijn vinger bij haar vagina, en daarna zonder na te denken een peuk gerookt toen we klaar waren.

    Hoe groot is de kans dat ik wat oploop? Heb namelijk niet mijn handen gewassen omdat ik zsm weg wilde en er totaal niet aan had gedacht.

    Heb nu erge angste op HIV en alle andere soa’s… iemand die mij wat kan zeggen?

    Reageer
    #2

    Even een bijlage dit dook opeens op. Nu lijkt het me dat het niet zo snel kan. Ik dacht dat het een onstoken haarzakje was trok er een haar uit maar zit nog een klein achtig dingetje

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Zo loop je toch niets op hoor. En op de foto zie ik een klein puistje

    Reageer
    #4

    Zelfs niet van het strelen van haar vagina? Zit natuurlijk wel vocht op me vinger

    Reageer
    #5

    Nee hoor

    Reageer
Reageer op: 3x gedaan met prostituee


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief