Herpes,chlamidya? Help..

  • #1

    Goedeavond,

    Ik zit met een groot probleem, al vanaf gister. Ik heb twee dagen geleden seks gehad met mijn vriend (Ik heb al 4 jaar een relatie met hem)

    De dag erna kreeg ik een soort wondje op mijn binnenste schaamlip, ik hechte er niet veel waarde aan. s´avonds begon ik kleine bultjes te krijgen bij mijn vagina, en later ook in mijn vagina. Toen ik dit ontdekte, kreeg ik later rond een uur of snachts hoofdpijn en werd ik erg misselijk, dit kan ook zijn omdat ik er misschien van schrok. Ik heb toen een paracetemol genomen en na anderhalf uur viel ik in slaap.

    Plassen doet nu vreselijke pijn, net alsof iemand me snijd met een mes. Een branderig gevoel.

    Ik vraag me af wat dit kan zijn? Kan dit een soa zijn, ik weet dat mijn vriend 8 maanden geleden is vreemdgegaan,toen heb ik me laten testen en had ik niets.

    Ik maak me er grote zorgen om, ik hoop dat iemand mij kan helpen.

    Groetjes,
    Sara

    Reageer
    #2

    Het zijn nu rode blaasjes geworden en plassen doet nog vreselijk veel pijn ik maak me er echt zorgen om

    Reageer
    #3

    morgenochtend meteen naar de huisarts!
    neem meteen je ochtendurine mee, je kan ook een blaasontsteking hebben.
    wel doen, niet doorlopen!
    Sterkte, Brenda

    Reageer
    #4

    Hallo brenda, heel erg bedankt voor je reactie, maar ik denk dat het geen blaasontsteking is, ik heb allemaal kleine rode wondjes nu, binnen mijn vagina en buiten. Morgenochtend bel ik de huisarts want ik kan niet meer tegen de pijn.

    Bedankt en groetjes

    Reageer
    #5

    je moet zo ie zo naar de huisarts, omdat het plassen ook pijn deed leek het mij handig meteen urine mee te nemen.
    maar die blaasjes zijn inderdaad iets anders.
    ik hoop dat je inmiddels bent geweest.
    Brenda

    Reageer
    #6

    Hoi, me wereld is voor mijn gevoel ingestort, ik ben helemaal verward, hij heeft het met een hoer gedaan anderhalve week geleden zonder condoom. Nu ben ik zo erg bang dat ik misschien meer ziekte's heb. Ik ben bij de dokter geweest en die zei dat het overduidelijk om herpes ging, maar een test heeft ze niet uitgevoerd, maar dat heeft ze me wel aangeraden voor andere ziekte's. Ik heb zo een vreselijke pijn, waar heb ik dit aan verdiend, een relatie van 5 jaar naar de knoppen door dit. Ik ben er kapot van

    Reageer
Reageer op: Herpes,chlamidya? Help..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief