Kan dat ?

  • #1

    Hallo,

    ongeveer 2 maanden terug heb ik onveilige gemeenschap gehad met een man.

    Ongeveer maand later kreeg ik hele kleine bultjes op mijn hand met vocht er in ( het jeukte niet ) na ongeveer 3 dagen was het weg. Vandaag kreeg ik een koortslip ( heb ik wel vaker ) maar nu ben ik bang dat dit hiv symptomen zijn. Kan dat ?

    Reageer
    #2

    Kan iemand antwoorden alsjeblieft, maak me zorgen

    Reageer
    #3

    Soms moet je gewoon even op antwoord wachten. Er zit hier niet 24/7 iemand klaar om vragen te beantwoorden.

    Als je erg ongerust bent,moet je je huisarts bellen. Daar is wel altijd iemand die de telefoon opneemt.

    Reageer
    #4

    Is dit serieus ?? Lekker professioneel!

     

    Reageer
    #5

    Misschien moet u gewoon rekening houden dat mensen zich zorgen kunnen maken!

    Reageer
    #6

    Ik ben gewoon iemand die mee leest hoor, heb verder niks met de site te maken.

    Alleen vind ik dat mensen zich soms wel eens mogen realiseren dat je hier op site altijd gratis een uitgebreid antwoord krijgt van iemand die dat vrijwillig doet. Dan kun je en mag je naar mijn mening niet verwachten dat je per direct antwoord krijgt. Dat heeft niks met al dan niet proffesioneel te maken. Jij kiest ervoor je vraag op een forum te stellen i.p.v. aan je huisarts.

    Dus vandaar mijn opmerking dat er bij je huisarts wel 24/7 iemand voor je klaar zit om je te helpen als je je veel zorgen maakt.

    Reageer
    #7

    Ja dat snap ik ook! Misschien was het van mij ook niet echt netjes.. maar omdat ik indd veel mensen hier vragen zie stellen, wilde ik dat ook doen.

    En misschien kan iemand mij een antwoord geven wanneer het kan. Zou ik erg prettig vinden

     

    groetjes

    Reageer
    #8

    Dit is een openbaar forum, waar heel veel mensen vragen stellen. Het kan dus idd even duren voordat er een antwoord komt. Het is geen een op een chat. Ik kan helaas niet 24/7 achter de computer zitten om vragen te beantwoorden. Ik snap dat je je zorgen maakt, maar dat had je natuurlijk kunnen voorkomen door veilige seks te hebben. Maar ik kan je geruststellen het zijn geen HIV klachten. Als e na onveilige seks bezorgd bent over HIV of een soa, moet je een test laten doen. Dat is de enige manier om vast te stellen of je een soa hebt opgelopen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dankjewel John

    Reageer
    #10

    Sorry dat ik nog een keer stoor..

    maar kan het niet zijn dat ik een koortslip heb doordat mijn weerstand verlaagd is door eventueel hiv? of moeten er dan ook andere klachten zijn? Verder heb ik geen koorts, hoofdpijn etc.. alleen ben ik erg erg gespannen en gestrest..

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #11

    Dat heeft niks met HIV te maken. Je hebt toch al vaker koortslippen gehad... Was je toen ook altijd bang voor HIV?

    Reageer
    #12

    Dat klopt, al van af jongs af aan eigenlijk.. maar de ene keer heb ik het een jaar niet en dan treed het weer op.
    Omdat ik zoals ik boven benoemd had, onveilige gemeenschap heb gehad ( wat erg erg erg dom is ) want ik ben sowieso hypochrodisch. Ook een aantal keren soa info lijn gebeld en daar mijn verhaal gedaan. Ook zei achtten de kans zeer klein bijna niet.

    persoon waarmee ik gemeenschap had gehad, had al erge hoofdpijn etc hele dagen door een week lang en de tweede week werd het erger. Ik denk 1 dag koorts gehad en een verstopte neus ook gaf hij aan dat z’n gezicht pijn doet en misselijk is en af en toe moest over geven. Ik weet niet of dit specifiek hiv symptomen zijn.  Maar de soa aids lijn gaf aan dat het een griepje kon zijn. Wat denkt u ? Zijn dit specifieke symptomen ?

    alvast bedankt

    Reageer
    #13

    Dat heeft met HIV niks te maken

    Reageer
    #14

    Wat zou het wel geweest kunnen zijn dan ? En wat zijn hiv symptomen.

    sorry dat ik zo veel vraag

    Reageer
    #15

    De griep of Corona wellicht

    Reageer
Reageer op: Kan dat ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief