Genitale wrat

  • #1

    Ik heb ongeveer een half jaar geleden besloten om voor het eerst met iemand het bed in te stappen. Daad zelf verliep goed, geen pijn etc. Wel had ik een schimmelinfectie opgelopen omdat het zonder condoom gebeurde. Lichaam reageerde niet positief op sperma. MAAR er was dus een plekje ontstaan op mijn huid. Huisarts wist geen raad, zei dat het niets was. Ggd daarin tegen zei wrat. Ben toen teruggegaan naar de huisarts en kreeg een of ander middel mee om het weg te branden. Heb dit onwijs vaak gedaan, maar het enige verschil dat ik zag was dat ik mijn huid aan het verbranden was.

    Nu heb ik sindsdien een vaste “vriend”. Wist ervan af, ook de onzekerheid en wilde het risico lopen. Dit is ongeveer 4 maanden geleden (eerste keer met hem) en hij heeft negens last van. Medisch student; hij zei ook vermoed dat het geen wrat is.

    Wat denken jullie? Heb een soort gelijk verhaal gelezen, maar kwam daar ook geen raad uit haha

    Reageer
    #2

    de fotos*

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Dat lijkt zo niet op een wrat

    Reageer
Reageer op: Genitale wrat


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief