Soa

  • #1

    Beste,

    Misschien een gekke vraag, maar ik denk er al lang over. Is het mogelijk dat als je op een wc bril zit je een soa kan oplopen? Met name als je geslachtsdeel op de wcbril komt? En degene ervoor een soa heeft?

    Alvast dank.

    Met vriendelijke groet, Leon

    Reageer
    #2

    Zo krijg je doorgaans geen soa

    Reageer
    #3

    Beste John,

    Is een SOA uitgesloten? Want ik maak me hier wel druk om.

     

    Groet, Leon

    Reageer
    #4

    Zo krijg je geen soa

    Reageer
    #5

    Beste John,

    Dank voor je antwoord. Nog een laatste vraag. Tijdens het wc bezoek kwam mijn blote eikel op de wc bril en er tegenaan. Is het mogelijk dat de voorganger met een soa mij zo heeft kunnen besmetten omdat diegene er ook misschien met zijn penis tegenaan gekomen is?

    Groet,

    Leon

    Reageer
    #6

    Zeer onwaarschijnlijk

    Reageer
    #7

    Beste John,

    Dank voor je antwoord! Anders had ik ongetwijfeld ook wel een plasje gezien op de wc bril en dan het alsnog schoongemaakt. Naar mijn weten was de bril dan ook gewoon droog. Geen kans op een soa dus? Ik lees hier en daar andere verhalen. Maar de GGD bevestigde hetgeen wat u ook zegt. Dank voor de geruststelling John!

    Groet,

    Leon

    Reageer
Reageer op: Soa


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief