Wat heb ik

  • #1

    Goedemiddag,

    Afgelopen maand heb ik een chlamydia behandeling gehad en netjes 10 dagen geen sexuele handelingen verricht. Ik heb inmiddels wel 3x sex gehad, maar heb alles veilig gedaan. Nu heb ik alleen nog last van een rode eikel met vooral wat roodheid rond de plasbuis. Het doet geen pijn oid, maar is wel zichtbaar. Is dit een schimmelinfectie of is er toch meer aan de hand?

    Ik heb een jaar of 5 geleden ook eens groen geel sperma gehad, nooit naar laten kijken maar na een dag ook weer over.

    Zou het kunnen zijn dat ik 5 jaar geleden gonorroe heb opgelopen en daar nu geen last van heb? Ik heb in de tussentijd 3x een chlamydia behandeling gehad, heeft dit ook effect op een eventuele gonorroe infectie?

    Het lijkt mij niet dat ik (nog) gonorroe heb aangezien ik op roodheid na nergens last van heb, maar kan dit vanzelf over zijn gegaan? Ik heb gehoord dat je van een antibiotica behandeling voor chlamydia een schimmelinfectie kan oplopen, waardoor ik canestin wil proberen. Toch ben ik benieuwd naar de meningen hier en wat ik het beste kan doen.

    Reageer
    #2

    Het kn inderdaad een schimmelinfectie door de kuur die je hebt gehad. Probeer Canesten uit...

    Reageer
Reageer op: Wat heb ik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief