Nachtgeluiden

  • #1

    Mijn buurman moet vroeg werken en daarom hoor ik enkele geluiden zo rond half 6 o.a. dichtslaan deur en wat bonkgeluiden, voorheen sliep ik er doorheen maar momenteel kan ik me er niet voor afsluiten.

    Hoe kan ik zorgen dat ik er niet over ga piekeren, en hoe kan ik zorgen dat ik het uit mijn hoofd zet want ik heb er momenteel best veel last van en schrik de laatste dagen steeds rond dezelfde tijd wakker.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Geluiddempers voor in je oren kopen. Het zijn zachte kneedbare wasbolletjes en je slaapt gegarandeerd door! Probeer ze maar eens!
    Alf

    Reageer
    #3

    Je zou ook eerder naar bed kunnen gaan en rond die tijd ook opstaan en je huiswerk gaan doen. Een ander idee is inderdaad geluidsdempers te gaan gebruiken. Of je vraagt jouw buurman vriendelijk wat zachter te zijn zo vroeg in de ochtend omdat jij steeds gestoord wordt door hem in jouw slaap. Dit lijkt mij op verschillende wijzen een overkomelijk probleem. En in het ergste geval kun je ook zelfs nog verhuizen.

    Reageer
Reageer op: Nachtgeluiden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief