Geen slaap

  • #1

    Goedenavond.

    Ik kamp al heel lang met slaapproblemen dus niet in slaap kunnen vallen in de avond tot ochtend , ik heb soms bepaalde weken dat ik zelfs in de avond en ochtend niet in slaap val. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen en gewoon mijn slaap terug kan krijgen en elk avond slaap kan krijgen ?

    Reageer
    #2

    Hoe oud ben je?
    Hoe laat ga je slapen?
    Wat doe je zoal de laatste 2 uur voordat je gaat slapen?
    Heb je last van angsten stress of spanningen?
    Gebruik je alcohol medicijnen of drugs

    Reageer
    #3

    Ik ben 21 jaar
    Ik krijg geen slaap in de avond waardoor ik dus pas in de ochtend slaap krijg en soms wel pas in de middag slaap krijg ,

    Ik zit op mijn telefoon alleen en wat thee drinken af en toe
    Ik had in het verleden toen ik jong was angsten etc maar nu al jaren niet meer
    En ik gebruik geen alcohol of drugs

    Reageer
    #4

    ???

    Reageer
    #5

    Je voedingspatroon is belangrijk. Uitkijken met snelle suikers en zorgen voor voldoende eiwitten. Daarnaast bepaalde voedingssupplementen. Onder andere magnesium is belangrijk. Gebruik zelf onder andere 5htp.

    'Ik zit op mijn telefoon.' Het licht van het beeldscherm kan ook wakker houden. Beter dus in de nachtmodus zitten. Beter ook andere activiteiten, zoals een goed boek lezen. Belangrijk om overdag genoeg daglicht op te vangen dus ook zonder zonnebril. Verder kan je denken aan bijvoorbeeld yoga om te ontspannen.

    Reageer
Reageer op: Geen slaap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief