Nachtzweten en verslikken in slaap

  • #1

    Al jaren heb ik last van vermoeidheid. Ik ben ervoor naar een internist geweest, maar daar kwam niks meer uit dan vit B en D te kort en dat slik ik sindsdien. Maar nog steeds zijn m'n nachten vaak onrustig, ik vroeg naar een slaapcentrum maar dat was vooral voor apneu en dat paste niet bij m'n klachten.

    Elke nacht word ik bloedheet, dekbed, ergens anders slapen, ramen open het maakt geen verschil. Soms stap ik als ijsklontje in bed, krijg ik het met geen mogelijkheid warm tot ik in slaap val. Ik heb dan ook regelmatig last van nachtzweten, soms mild soms extreem dan gaat het vaak ook gepaard met heftige dromen. Daarnaast heb ik ongeveer eens per maand dat ik me een soort van verslik in de nacht en ik snakkend naar adem hoestend wakker word wat ook echt even schrikken is. Nog een ding is dat ik altijd een onwijs droge mond heb, geen idee of dat dat komt omdat al het vocht er uit gezweet word?

    Heeft iemand nog een idee wat ik hiermee zou kunnen?

    Reageer
    #2

    sinds wanneer slik je de supplementen?

    Reageer
    #3

    Ik denk nu zo'n anderhalf jaar.

    Reageer
    #4

    Is er dan recent nog een keer bloedonderzoek gedaan om te kijken hoe de spiegels nu zijn?

    Reageer
Reageer op: Nachtzweten en verslikken in slaap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief