Weinig eetlust en niet uitgerust gevoel na wakker worden

  • #1

    Ik eet al een langere tijd minder dan normaal, en het is nu net alsof het mijn nieuwe eetpatroon is geworden, daarnaast heb ik sowieso sinds de hitte golf (misschien daarvoor ook wel weet niet zeker) dat ik wakker word en niet uitgerust voel in mijn ogen. Ik wil wel weten of langer slapen effect heeft, maar langer slapen lukt niet. Heeft dit met elkaar te maken?

    Reageer
    #2

    Het kan inderdaad met elkaar te maken hebben

    Reageer
    #3

    Wat kan het zijn?

    Reageer
    #4

    Misschien te weinig voedingsstoffen

    Reageer
    #5

    Is niet uitgerust wakker worden een gevolg zijn van weinig eten wat komt door minder eetlust, of minder eetlust door niet uitgerust wakker worden?

    Reageer
    #6

    Dat is moeilijk te zeggen..

    Reageer
    #7

    In ieder geval belangrijk dat je uitgebalanceerd eet. Beste is om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels  bij elk eetmoment. Misschien dat je wat voedingssupplementen nodig hebt. Een orthomoleculair therapeut zou je daarbij kunnen adviseren. Niet uitgerust wakker worden kan te  maken hebben met de slaapkwaliteit. Kan te maken hebben met tekorten aan voedingsstoffen maar ook soms met bijnieruitputting. En denk ook aan de invloed van electromagnetische velden.

    Reageer
Reageer op: Weinig eetlust en niet uitgerust gevoel na wakker worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief