niet kunnen doorslapen/ uren wakker liggen

  • #1

    Hallo,

    sinds een aantal maanden heb ik heel veel last van dat ik niet kan doorslapen en dan voor uren wakker lig. ik weet niet waar het ineens vandaan komt en het verschilt per keer hoe veel slaap ik dan heb en hoe lang ik wakker lig. meestal word ik 5 tot 7 keer per nacht wakker en vaak lig ik dan ook nog eens uren naar het plafond te staren en te draaien. dit is vooral op dagen dat ik de volgende dag moet werken maar waarom weet ik niet, laatst had ik de hele nacht 2 uur slaap gehad. ik heb van alles al geprobeerd aan slaappillen. ik heb valeriaan, lucovitaal nachtrust, valdispert en magnesium geprobeerd maar dat werkt allemaal niet. heeft iemand tips of weet iemand slaappillen die wel werken of wat ik hier aan kan doen?

    groeten

    Reageer
    #2

    Ga met de klachten naar de huisarts. Die kan er iets voor voorschrijven

    Reageer
    #3

    Hey.

    Ik nam eerst Trazolan, nu mirtazapine. Het zijn antidepressiva die in kleine hoeveelheden goed werken om te slapen. Mss moet je dat eens vragen aan jouw huisarts?

    Reageer
Reageer op: niet kunnen doorslapen/ uren wakker liggen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief