Lucide nachtmerries

  • #1

    Ik heb al een tijdje last van depressie klachten. Sinds begin van mijn klachten heb ik ook lucide dromen gekregen. Ik droom normaal nooit. Ik las dat de dromen een vorm van verwerking kunnen zijn van wat je overdag mee maakt. Is dit altijd zo? En hoe kom ik er vanaf?

    Reageer
    #2

    Ja. Dat is waar.

    Herken je niet iets terug in je dromen waar je overdag mee zit? Hoeft niet.

    Ben je ergens behandeling voor je depressie klachten? Zo niet ga dat wel doen is mijn advies. Dat kan ook helpen met de dromen.

    Reageer
    #3

    ik ben twee weken geleden naar de huisarts gegaan. ik word er voor geholpen maar we hebben het niet gehad over de dromen omdat ik niet weet of ze er aan verbonden zijn.

    het zijn meer nichtmerries, ik kan niet bewegen en schreeuwen. Ik heb mezelf 1 keer gedwongen om wakker te worden omdat ik me er zo van bewust van was dat het een nachtmerrie was, en dus niet echt. soms als ik wakker word kan ik voor een bepaalden tijd niet bewegen, is dit normaal?

    ik heb een persoon in mijn leven die soms dreigend naar me overkomt, hier droom ik over. niet persoon die persoon zelf maar meer mensen die zo overkomen.

    Reageer
Reageer op: Lucide nachtmerries


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief