Slaapprobleem?

  • #1

    omdat ik al dagen kampte met slecht slapen, heb ik oxazepam gekregen, dit gebruikte ik voorheen ook. 3/4 weken 1 tablet voor het slapen.

     

    eergisteren nam ik 1 tablet en sliep ik 8 uurtjes goed, alleen gister nam ik er 1 en sliep ik echt onrustig gevoel alsof ik niet had geslapen, hele tijd kort slapen en dromen.

     

    ik nen beetje radeloos wat kan ik het beste doen?

    Reageer
    #2

    Het kan wel eens gebeuren dat oxazepam iets minder werkt. Belangrijk is, om 2 uur voor het slapen geen schermen te gebruiken en na de oxazepam binnen 30 minuten naar bed te gaan.

    Reageer
    #3

    okee bedankt, beste dus rond 9 uur geen telefoon of tv meer kijken, dan om 11 uur inemen en dan na 10minuten bed in

    Reageer
    #4

    gister toen ik het inam, had ik wel angst van gaat het wel goed werken val ik wel in slaap enzv. Kan het daardoor komen?

    Reageer
    #5

    Dat zou kunnen

    Reageer
    #6

    hey,

     

    moet je oxazepam afbouwe als je 4/5 dage hebt gebruikt?

    Reageer
    #7

    Nee, dat is niet nodig

    Reageer
    #8

    Benzo's reguleren je neurotransmitters op een kunstmatige manier, zorgen voor een verminderde aanmaak van melatonine en verlies aan vitaminen en mineralen, waardoor ze het probleem juist in stand houden. Zorgen voor de juiste voeding en wat voedingssupplementen die de aanmaak van allerlei neurotransmitters als gaba en melatonine bevorderen zou beter zijn.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Slaapprobleem?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief