Slaapprobleem

  • #1

    Beste mensen,

    Ik ben recentelijk op mij zelf gaan wonen wat betekend dat ik natuurlijk mijn eigen bedtijd kan bepalen. Ik heb hier helaas best wel veel moeite mee. Voor school/werk moet ik vaak half 7 op en zover ik kan inschatten heb ik echt 8 uur nodig. Ik moet dus eigenlijk elke dag half 11 naar bed. Dit red ik eigenlijk nooit, meestal ga ik tussen half 12 en 1 slapen. Als ik wel vroeger wil slapen lukt het mij gewoon niet of kan ik mijzelf er echt niet toe zetten om te gaan slapen. Ik merk dat het mijn leven toch wel slecht beïnvloed: chagrijnig op school/werk, rond etenstijd moe en geen zin om samen te eten, te laat komen op school. Nu is het grootste probleem dat ik echt een avondmens ben: ik vind het heerlijk laat op te blijven en dingen te doen.

    Hebben jullie enige tips waarmee ik mijzelf toch ertoe kan zetten? Ik heb gehoord dat slaapmiddelen slecht voor je zijn dus daar wil ik eigenlijk niet aan beginnen.

    Ik verheug mij op uw antwoord.

    Gr. Johan

    Reageer
    #2

    slaappillen zijn hiervoor zeker niet de juiste oplossing. Het heeft toch vooral te maken met willen en doen !

    Reageer
Reageer op: Slaapprobleem


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief