jeugdreuma, knie

  • #1

    Mijn zoontje van zes heeft twee jaar terug de diagnose gekregen, jeugdreuma. Blijft alleen in zijn rechter knie. Eerder naproxen drankje gekregen, na 1,5 jaar gestopt, werd erg loom, moe, altijd vreselijk onder de blauwe plekken... Nu klaagde hij alweer n paar weekjes over de knie, moesten voor controle al terug. Kon niets geks zien, toch weer naproxen gekregen omdat het toch rommelde.. Dat alweer twee weken bijna, maar de laatste week dikke tranen, minstens 1 keer per dag, één keer snachts gehad, inslapen wel klagen. Soms weet ik niet of het aandacht is, of echt.. Hoef pass in maart terug, dan ook bloed prikken.. Maar wat is wijsheid??

    Reageer
    #2

    Dat is een lastige vraag.
    Ik zou toch het zekere voor het onzekere kiezen en eerder teruggaan.

    Reageer
    #3

    hallo, bij mijn kleinzoon van 4 jaar is ook jeugdreuma geconstateerd. Het gekke is dat het meer bij meisjes voorkomt dan bij jongentjes. Hij heeft het is zijn knie schouders en vingertjes. Hij gaat nu ook medicijnen krijgen en ik hoop dat hij geen last van zijn maag gaat krijgen.Hij is van een vrolijk enthousiast jongetje en terug getrokken knulletje geworden .Het is toch drama dat dit kan bij kinderen.Mijn dochter heeft ook een tweeling van 2 jaar ,dus druk dat zij het heeft.groetjes een omie.

    Reageer
    #4

    Mijn dochter van 10 heeft ook de diagnose gehad van jeugdreuma. Ze heeft pijn in d'r enkel knie en nu d'r vinger kootjes. Slapeloze nachten .ze ligt te kreunen van de pijn

    Reageer
    #5

    Beste is om wat te doen aan de oorzaken. Voeding bijvoorbeeld. Suiker en  bevordert het ontstaan van ontstekingen. Beter ook matig met vlees. Een slechte darmflora is ook een factor. Zuivel en tarwe/gluten kunnen klachten geven. Ook kunnen er andere voedselovergevoeligheden spelen, zoals nachtschadegewassen. Er kunnen triggers zijn, zoals lichamelijke en emotionele trauma's. Vaccinaties kunnen klachten geven.

    Het kan nodig zijn om het lichaam te ontzuren en te ontgiften. Bepaalde voedingssupplementen kunnen helpen ondersteunen; vitaminen, mineralen en vetzuren. Middelen als msm, kurkuma, boswellia en cbd-olie werken ontstekingsremmend. Beste wel advies vragen op natuurgeneeskundig gebied, bijvoorbeeld een orthomoleculair therapeut.

    Reageer
Reageer op: jeugdreuma, knie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief