Gewrichtspijn in handen, geen bloedbezinking

  • #1

    Beste L.S.,

    Ik heb al enige tijd pijn in mijn handen. Als ik kracht zet en draaiende bewegingen maak (kraan dicht draaien, vaatdoek uitwringen) doen mijn handen pijn maar soms ook op momenten dat ik geen kracht zet ook raken mij handen vaak stijf en is mijn fijne motoriek minder goed.
    Ik ben enige tijd geleden naar de huisarts gegaan maar hij dacht niet aan artrose oid gezien mijn leeftijd (27 jaar) heeft toch mijn bloed getest en mijn bezinking was perfect dus geen tekenen van een ontsteking DUS geen reumatische aandoening. Is dit de juiste conclusie?
    Wat zou een andere verklaring kunnen zijn voor mijn klachten?

    Voorgeschiedenis is dat ik kort hiervoor ook last heb gehad van erge pijn in mijn voeten wat als hielspoor werd gediagnosticeerd (op de gok; geen röntgenfoto's oid) een fysiotherapeut was er echter van overtuigd dat mijn klachten kwamen door een slechte doorbloeding. Ik heb ook in de winter erg last van wat ik dacht dat winterhanden/voeten waren maar hij zei dat het Raynaud was gezien de ernstige verkleuringen en gevoelloosheid.

    Graag hoor ik wat u verklaring is voor mijn klachten.
    Vriendelijke groet,
    Eva

    Reageer
Reageer op: Gewrichtspijn in handen, geen bloedbezinking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief