geen kracht in handen

  • #1

    hoi

    Ik heb sinds een paar weken geen kracht meer in de handen, kan niks los maken bijv, dop van cola fles losdraaien of die van de melk doet dan veel pijn, als ik niks doe heb ik er geen last van kan nog wel gewoon dingen vastpakken, en als ik sochtens wakker word een lichte zwelling en 1 van de handen slaapt meestal nog wie kan mij vertellen wat dit is of heeft het zelfde probleem.

    groet sil

    Reageer
    #2

    Heb je geen kracht in je handen, of heb je als je kracht zet pijn in je handen?
    Lijkt het alsof de spieren slap zijn? Of lijkt het alsof de gewrichten pijn doen?

    Heb je andere symptomen?

    Kan het niet gewoon zijn dat het tijdelijk even wat minder is, en dat als je er extra op gaat letten, dat het dan opvalt. met andere woorden, valt het mee, of vind je het echt zorgelijk en kun je echt veel minder dan 4 weken geleden? Wordt het ook erger of lijkt het een beetje hetzelfde?

    Reageer
    #3

    Het doet alleen pijn als ik kracht zet ook bijv. een hand geven het voelt niet als spierpijn meer een stekende pijn en als ik wakker word heb ik het eerst half uur het gevoel als of mijn hart in mijn vingers kloppen beetje dreunend gevoel ze zijn meestal ook koud heb het nu 9 weken het is een beetje vervelend ook omdat ik een dochter heb van 16 maand die ik vaak moet vasthouden maar wou eerst wachten tot het misschien wat minder zou worden maar dat word het dus niet ik ben zelf 20 jaar en bij mijn moeder hebben ze op 33 jarige leeftijd reuma ontdekt.

    groet sil

    Reageer
    #4

    Sommige reumatische aandoeningen hebben een sterk erfelijk karakter, andere weer niet. Misschien is het verstandig tijdig een arts te raadplegen. Des te eerder een behandeling wordt ingesteld bij bepaalde vormen van reuma, des te gunstiger de prognose.

    Laat je handen eens onderzoeken door de huisarts, en als de huisarts je te weinig informatie kan geven, of niet goed gerust kan stellen, vraag dan duielijk om een verwijzing naar een reumatoloog. Misschien sta je binnen een kwartiertje weer buiten, maar er is ook een kans dat er iets gevonden wordt waarbij je goed geholpen kunt worden.

    Sterkte en beterschap, en nog gefeliciteerd met je kleine.

    Reageer
    #5

    dank je wel jip

    Reageer
    #6
    Reageer
    #7

    Ik heb zelf wel vaak dat ik totaal geen kracht meer in me handen kan zetten. Zoals vanochtend dat ik geen pelpinda meer open kon breken of althans met enorm veel moeite. Dit verschijnsel komst af en toe op. Soms heb ik er dagen geen last van maar soms heb ik er dagen tussen zitten dat ik 2 uur weinig tot geen kracht in me handen heb. Wat zou dit kunnen zijn?

    Reageer
    #8

    Hoi Roy, ik lees jouw bericht. Ben je verder wel helemaal gezond? of heb je ook andere klachten of ziekten onder de leden?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo
    Mijn moeder heeft sinds paar weken last van pijn in haar handen at wel zeggen geen kracht in haar handen ,. zij zegt dat ze last heeft van haar botten .
    zij is diabete en zij heeft hoog bloeddruk.

    kan iemand mij informatie geven wat het is

    alvast bedankt

    Reageer
    #10

    het kan zijn dat het een beginnend cts is? snachts je hand inzwachtelen of dergelijke opdat je pols niet buigt helpt om het cts te voorkomen en dus een operatie!
    Dat vertelde mij de huisarts laatst!!
    Succes en sterkte !

    Reageer
    #11

    ik heb zelfde probleem ik heb door gewezen naar neurologie hebben ze mri onderzoek gedaan was niks aan de hand maar nu heb ik afspraak bij reumacentrum ik kijk hoe en wat het is wel pijnlijk

    Reageer
    #12

    wat jij hebt lijkt op carpaal tunnel syndroom dit is te verhelpen met een injectie of een operatie
    maar ga eerst eens langs je huisarts voor je je gekke dingen in je hoofd haalt

    Reageer
    #13

    Hoi, hoi ook ik heb last van zere en vermindering van kracht in mijn handen. Gelukkig heb ik veel handige hulpjes in huis. Zoals dit product bijvoorbeeld: De Handwringer,echte een aanrader voor de poetsers onder ons.

    Reageer
Reageer op: geen kracht in handen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief