kan een man klaarkomen met den slappe penis?t

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb reeds paar maanden geheime relatie met een collega,hij houdt de boot af als het op sex aankomt. Ik vond dit vreemd,tot vorige week,ik hem mocht pijpen en zijn penis maar niet stijf werd. Wel kwam hij klaar. Wat kan de rede zijn?

    Reageer
    #2

    Daar kunnen verschillende redenen voor zijn.

    Niet opgewonden genoeg, gespannen en sommige mannen zijn niet gevoelig voor orale seks.. hij zou er zelf natuurlijk ook wast over kunnen vertellen.

    Reageer
    #3

    ik ben 7jaar geleden geopereerd aan mijn prostaat en deze is verwijderd wegens kanker.de uroloog heeft mij toen verteld dat ik nooit een erectie meer kon krijgen,maar met een slappe penis kan ik mij aftrekken en een orgasme krijgen .

    Reageer
    #4

    Ik ook ik krijg hem niet meer stijf, door mijn leeftijd (65) denk ik, maar kan wel klaarkomen, het is wel minder prettig, en een vrouw heeft niks meer aan mijn geslacht helaas, m'n handen zijn gelukkig een ander verhaal

    Reageer
    #5

    Je leeftijd zou het probleem toch eigenlijk niet moeten zijn. Ik raad je aan om hiermee naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #6

    Kan een man klaarkomen met slappe penis .

    kan je dit medicamenteus verhelpen ?

    Reageer
    #7

    ik heb constant een verkrampt gevoel in mijn penis het voelt in de gehele pik en voel mij niet meer geil maar kom soms wel klaar bij het mastuberen met een slappe penis kan dit de prostaat zijn of ligt dit aan mijn suiker type twee

    Reageer
    #8

    Het kan van de diabetes zijn. Ga met die klachten naar je huisarts

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik kom ook klaar zonder erectie. Mijn prostaat is verwijderd en zenuwen zijn beschadigd. Na de operatie kreeg ik van de arts erectie verhogende medicijnen. Ik kreeg alleen maar hoofdpijn. Helaas is mijn relatie intussen overleden en ben ik aangewezen op masturberen. Ondanks een slappe penis vind ik voldoende prikkeling in de nog werkende zenuwen. Tijdens het hoogtepunt komt er soms wat urine vrij. Ik vraag me wel af hoe het moet met een eventuele nieuwe partner.

    Reageer
    #10

    Geen stijve penis meer of niet stijf kunnen houden?
    Gebruik een natuurlijke erectiepil. Werkt ba uurtje en je lid staat goed stijf omhoog of naar voren. Je penis kan dan doen waarvoor die is gemaakt.
    Zowel masturberen als penetreren
    Veel succes !

    Reageer
    #11

    Ik Leef inmiddels in fantasieën. Wij leven al 15 jaar als broer en zus. Daarbij gelet dat ik mijn ogen uitkijk naar het vrouwelijk schoon. Tijdens het winkelen met haar kom ik ongemerkt klaar met mijn slappe lul in de hoek van de lingerie. betast de beha's en zachte kruisjes van string. Als deze verkocht worden zit hier toch mijn vingerafdruk in. (denkbeeldig) Weer een aanleiding mij af te trekken.
    Laatst stond ik in een kledingzaak achter een niets vermoedend, leuke dame, kijk om mij heen zodat niemand mij ziet en trek mij af.
    Heb mijn broekzak aan de onderkant afgeknipt zodat ik direct met mijn hand aan mijn lul zit.
    Sta ermee op en ga er mee naar bed.

    Reageer
    #12

    ik ben 51 en ik heb sinds een aantal weken geen erectie meer ik voel me wel sexueel opgewonden waardoor ik wel regelmatig masturbeer de drang blijft sterk aanwezig zo heb ik nog steeds dagen dat ik met dit gevoel rondloop een orgasme geeft dan enige kalmte maar na enkele minuten voor ik me weer net zo opgewonden als de keren daarvoor.

    Reageer
    #13

    Ik ben 71 en mijn erecties worden minder. Alleen een ochtenderectie is nog behoorlijk stevig. Spontane erecties krijg ik niet meer, wel half stijf bij aanraken. Masturberen doe ik zeker eenmaal per week, en kom dan ook met slappe penis klaar. Vooral stimuleren van het toompje werkt goed.

    Reageer
    #14

    Ter aanvulling op eerdere post. Mijn vrouw en ik hebben beiden geen behoefte meer aan seks met penetratie. Maar wederzijdse masturbatie is best fijn. Ook met slappe penis dus!

    Reageer
    #15

    Ja dat kan ik kom klaar zonder een erectie en dan droog klaar komen heb een prostaat operatie gehad.

    Reageer
Reageer op: kan een man klaarkomen met den slappe penis?t


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief