Hoe laat ik mijn vriendin klaarkomen?

Online ZorgZus
  • #1

    Hoe zorg ik ervoor dat mijn vriendin klaarkomt? Ik heb haar al gebeft, tijdens het vrijen al snel,wat trager, een beetje draaiend, van alles wat maar ik denk dat ze tot nu doe nog niet is klaargekomen. Ik durf dat ook niet te vragen omdat dat echt een ongemakkelijke vraag is. Ik stel deze vraag omdat ik mijn vriendin ook zo hard mogelijk wil laten genieten. Ik vind het echt belangrijk dat ze er ook van geniet.
    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Dat is een goede vraag. Alleen is het je vriendin die je daar het beste antwoord op kan geven. Wel goed van je, dat je niet alleen aan jezelf denkt maar ook aan je vriendin.

    Een vrouw kan op verschillende manieren een orgasme bereiken. Dat kan van vrouw tot vrouw verschillend zijn. Je zult dus de "goede" manier moeten zien te vinden. Maar belangrijk is eigenlijk wel dat je hierover met je vriendin praat. Zij kan nl zelf het beste aangeven hoe ze een orgasme kan bereiken. Geef aan dat je hierover nadenkt en dat je graag wil dat ook zij volop kan genieten van de seks en vraag haar wat jij zou kunnen doen om het voor haar nog prettiger te maken. Over dit soort dingen praten is belangrijk in een relatie. Je moet van elkaar te weten komen wat wel en wat niet als prettig wordt ervaren.

    Hier kun je nog wat meer info vinden:

    http://www.dokterdokter.nl/gezondheid/seks-relatie/27256/vergroot-je-kennis-over-het-vrouwelijke-orgasme

    Reageer
    #3

    bedankt voor je reactie
    Ik denk dat het moeilijk is voor haar om aan te geven hoe ze een orgasme bereikt omdat we allebei geen ervaring hebben (behalve in onze relatie dan). Ik vraag ook soms wat vindt je het leukst maar ze antwoord dan altijd "alles is even leuk". Dan zeg ik " maar zeg eens wat je echt echt het leukste vind ik wil je echt zo hard mogelijk laten genieten" maar dan blijft het antwoord hetzelfde.
    Wat moet ik dan doen?

    Reageer
    #4

    Ja, dan wordt het natuurlijker wat moeilijker. Dan zul je zelf op zoek moeten naar de goede manier. Stimuleer je haar clitoris alleen maar met je tong of ook met je vingers?

    Reageer
    #5

    Alleen met mijn tong, ze zegt dat het niet leuk is of zelfs wat pijn doet ookal doe ik het heel zachtjes dus daarom kom ik er zo weinig mogelijk met mijn vingers aan ik wil haar echt geen pijn doen.

    Reageer
    #6

    Okay, dat kan komen omdat het gebied van de clitoris dan nogal droog is. Door wrijving ontstaat er dan natuurlijk pijn. Probeer het nog eens maar dan met wat glijmiddel. Durex Play heeft glijmiddel dat een beetje verwarmt. Probeer daarbij vooral niet te hard te drukken en niet te lang op dezelfde plek te blijven. Wissel daarbij af tussen clit en schaamlippen. Het is gewoon een kwestie van uitproberen.

    Reageer
    #7

    dankje voor al de hulp

    Reageer
Reageer op: Hoe laat ik mijn vriendin klaarkomen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief