kan je ontmaagd worden door droogneuken?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb een Maandje terug droog seks met me vriend. Hij had een boxer aan en ik een string. Kan je alsnog ontmaagd worden ?

  Reageer
  #2

  Je maagdenvlies zit voorin in je vagina. Als hij er niet met zijn penis of vingers in is geweest kun je ook niet ontmaagd zijn.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  oke bedankt voor.je antwoord. Hij is niet met zijn penis in me geweest we hadden beide ons ondergoed nog aan. Maar ik voelde zijn penis wel heel erg hard.en later zag.ik bruine afscheiding,in mijn string! ik vinger mezelf wel dagelijks dus je kan er wel ontmaagd.van.worden ?

  Reageer
  #4

  Van vingeren kan je maagdenvlies stuk gaan en dan ben je inderdaad "ontmaagd"

  Reageer
  #5

  Ik ben zelf ontmaagd doordat mijn vriendje me vingerde, niet zo romantisch maar het maakte de eerste keer seks wel een heeel pak gemakkelijker. Bij mij deed het even pijn en daarna bloedde ik, dus was wel zeker dat mijn vlies gescheurd was op dat moment.

  Verder heb ik ook wel al gehoord dat je door een val, of door paardrijden ontmaagd kan worden, dus ik denk persoonlijk dat je maagdenvlies op verschillende manieren kapot kan gaan. Ook ken ik het verhaal van een meisje bij wie pas bij haar tweede sekspartner haar vlies scheurde, de eerste zijn penis was blijkbaar niet groot genoeg..

  Belangrijk denk ik is dat je na gaat of je op een gegeven moment een soort pijnscheut voelde en daarna bloedde.. Al doet het breken van het maagdenvlies ook weer niet bij iedereen even veel pijn..

  Of je dan ook werkelijk ontmaagd bent, vind ik afhangen van jouw invulling van de definitie van ontmaagding als eerste keer penetratie of het scheuren van dat vliesje.

  Reageer
  #6

  oke bedankt voor.je antwoord. Hij is niet met zijn penis in me geweest we hadden beide ons ondergoed nog aan. Maar ik voelde zijn penis wel heel erg hard.en later zag.ik bruine afscheiding,in mijn string! ik vinger mezelf wel dagelijks dus je kan er wel ontmaagd.van.worden ?

  Reageer
  #7

  Ik wist niet dat je van vingeren ook ontmaagd kan worden. Ik heb niet gebloed en het deed ook niet pijn ik ga er,nooit diep in. Ik stimuleer de clitos. ik lees wel tegenstrijdig op internet op een andere site staat dat je niet ontmaagd kan worden door vingeren. En nu wel ? En wat betekent die bruine afscheiding ?

  Reageer
  #8

  Bruine afscheiding kan nog wat oud bloed van de vorige menstruatie zijn dat los komt.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  me vriend en ik lagen samen , maar ik ben nog maagd , hij waarschijnlijk niet. Hij had een zwembroek aan en ik ook mijn zwembroekje , hij ging wel erg hard tegen mijn vagina aan maar hij is er niet in geweest. Ben ik nou ontmaagd of niet ?

  Reageer
  #10

  Nee.

  Reageer
  #11

  @tandor Oke , dankjewel !

  Reageer
  #12

  Ik en mijn hebben ook drooggeneukt maar na de hand kreeg ik ben aan de bovenkant van me vagina

  Reageer
  #13

  Ik begrijp deze zin niet helemaal

  Reageer
  #14

  Je kan niet ontmaagd zijn door droogneuken of iets. Kan alleen door de geslachtsgemeenschap zelf. En maagdenvlies kan ook door sporten al zelfs "kapot gaan", maar dan ben je niet meteen ontmaagd!

  Reageer
  #15

  dus kan je ontmaagd zijn door vingeren of iemand die je heel diep vingerd

  Reageer
Reageer op: kan je ontmaagd worden door droogneuken?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief