een raar gevoel bij het anaal seks? normaal? help

 • #1

  Het is een rare vraag, het zit zo dat als mijn vriendje en ik anaal seks hebben gaat alles goed maar tot op het moment dat ik het gevoel heb om nou te poepen en dan stop ik maar zou ik niet stoppen zou de 'poep' uitkomen?

  het is een rare vraag maar toch bedankt voor uw antw.

  Reactie
  #2

  Dat denk ik niet.
  Het is een reactie van je endeldarm. De peristaltiek (darmbeweging)van je darm is erop gericht ontlasting die in je darm zit naar buiten te werken. De penis in je endeldarm veroorzaakt dus een vol gevoel waardoor die peristaltiek op gang wordt gebracht.

  Je darm is dus in de war en begint dus min of meer dat wat in de darm zit naar buiten te duwen.

  Denk goed na over anale seks.
  Er kleven nogal wat risico´s aan. Je kunt besmet raken met de E-coli bacterie en je endeldarm kan dus wel degelijk beschadigen. Je kunt scheurtjes oplopen die gaan ontsteken met alle gevolgen van dien. Daarnaast bestaat er ook voor anale seks een soa risico.

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Beste Tandor,

  Even nog de volgende vragen:
  1. Kan een vrouw besmet worden met E-coli, als je niet met de penis in de vagina komt>
  2. Kan de E-coli ook via de urinebuis van de penis in het lichaam van de man komen?
  3. Waar op internet of in boeken vind ik informatie over beschadigingen van de endeldarm? Bij sexuele voorlichting wordt dit nooit benoemd.

  Alvast bedankt,

  Anoniem

  Reactie
  #4

  De e-coli bacterie komt uit de anus/darmen. Je kunt niet besmet raken met je lichaamseigen bacteriën.
  Je partner daarentegen wel. Ook via de urinebuis of orale seks. In je endeldarm zit altijd een restant van ontlasting. Als er niet goed wordt gespoeld zit je dus met de penis in de ontlasting te frunniken.

  Bij seksuele voorlichting wordt er volgens mij in principe niet gesproken over anale seks. Hooguit over de risico's van soa's. Dat is dus een gemis.

  De endeldarm is voorzien van spieren die erop gericht zijn, ontlasting die in de darm zit naar buiten te werken. Dat noemt men darmperistaltiek. Door te penetreren wordt de endeldarm geprikkeld om dat wat erin zit naar buiten werken. Vooral de eerste keren, kan de anus vernauwd zijn. Penetratie kan dan scheurtjes veroorzaken in de darmwand en infecties tot gevolg hebben.

  Ik begrijp niet waarom zoveel mensen denken dat anale seks onderdeel is van een goede hetero relatie.

  Lees hier meer over de risico's van anale seks.
  http://www.gayworld.be/tag/complicaties-bij-anale-seks/

  Reactie
  #5

  Tandor is duidelijk een tegenstander van anale sex. Vaginale sex heeft echter ook z'n risico's. Met goede info, het onderwerp eerst bespreekbaar maken met je partner en de penetratie rustig opbouwen neem je veel risico's weg. (Een setje 'anal plugs' small / medium / large b.v.) En met een goede hygiene voor- en nadien is het gewoon een natuurlijke sexuele handeling. Mensen willen graag opties en anale sex is er een. En er zijn vele vrouwen die het heerlijk vinden en er op klaar komen kunnen. Het is gewoon een kwestie van wat je lekker en spannend vindt . ^_^

  Reactie
  #6

  Tandor is duidelijk een tegenstander van anale sex.  Dat is een assumptie...

  Wat ik persoonlijk over een onderwerp denk of vind, is niet relevant.  Ik probeer wel relevante informatie te geven. En anale seks heeft nu eenmaal meer risico's.

  Reactie
Reageer op: een raar gevoel bij het anaal seks? normaal? help
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief