Te nat tijdens seks

Online ZorgZus
  • #1

    Wanneer mijn vriend en ik seks hebben, word ik steeds veel te nat. Zo nat dat hij na 1 minuutje helemaal niets meer voelt. We hebben al andere standjes geprobeerd, maar dat geeft het zelfde resultaat. Droog deppen heeft ook niet veel zin want het is direct terug super nat. Ook lees ik op veel forums over bekkenbodemspieren, als ik die opspan, hij voelt het wel dat ik ze opspan, maar hij geniet er niet door. Verder vind ik niets wat hieraan kan helpen behalve een vaginale spons, maar wat moet ik me daarbij voorstellen? & Iemand nog andere tips ? Want dit is echt niet leuk!

    En geen onzin reacties van nat worden is leuk, het is niet meer leuk als je vriend niets voelt.

    Reageer
    #2

    Hoi JL,

    Ik ben een getrouwde man en mijn vrouw heeft juist het tegenovergestelde... die wordt wel nat, maar zodra we bezig zijn, dan wordt ze binnen no-time heel erg droog, waardoor de sex gewoon pijnlijk wordt.

    TE nat bestaat dan ook in mijn ogen niet.... Andere standjes die je zou kunnen proberen is dat jij op je zij gaat liggen en je bovenste been wat optrekt. Je vriend gaat op zijn knieen over je onderste been zitten en penetreert je op die manier.... Voordeel, hij kan lekker diep in je kutje komen en jij kan je bovenste been wat makkelijker naar beneden duwen om zodoende meer druk uit te oefenen.... wellicht dat je vriend op die manier meer voelt ondanks dat je heel erg nat bent.

    Succes in ieder geval.

    Reageer
    #4

    Anaal?

    Reageer
    #5

    @ Dokter JD, altijd anaal is ook maar saai he. En ookal voelt hij dan wel meer -zegt hij- toch doen we het eigenlijk zelde, ookal geef ik hem altijd de keus.

    Reageer
Reageer op: Te nat tijdens seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief