mijn vrouw met een andere man

 • #1

  ik loop ook al jaren met de gedachte dat mijn vrouw met een andere man naar bed zou gaan. tijdens de sex fantaseren we erover en zij had er oren naar ik vroeg haar om iemand te zoeken en t te doen maar zij durfde niet. na een tijdje hadden we ruzie waardoor wij elkaar een paar weken niet hadden gezien. in die tijd heeft ze een jongen leren kennen en ging ze met hem afspreken, uiteindelijk is ze met hem naar bed geweest. toen ik weet contact met haar had kwam ik erachter dat ze iemand heeft leren kennen. ik was natuurlijk niet blij mee en was ontzetend boos op haar. ze vertelde mij daarna dat ze sex met hem heeft gehad en dat ze hem vaak had gepijpt daar werd ik opgewonden van. maar ik vond het niet fijn dat ze is vreemdgegaan en dat ze het achter mijn rug om heeft gedaan. tijdens de sex vroeg ik haar weleens wat ze allemaal met hem heeft gedaan en dat wond mij ontzettend op. later heb ik t haar weer voorgesteld om t met n ander te doen maar zij wilde niet omdat ze bang was dat ik weer boos zou worden. na lang vragen heeft ze toch besloten om iets te doen. ze heeft iemand via chat leren kennen en ze hebben een keer afgesproken. hij had haar hand de hele tijd vast en zat haar te strelen maar zij durfde niet verder te gaan. later toen hij wegging gingen we ergens in t bos vrijen. wat bleek dat zij heel erg was opgewonden door die jongen en heel nat werd. maar ze durft het niet. ze wilt ook graag maar durft niet. hoe kunnen we dit t beste aanpakken?

  Reactie
  #2

  Wat dacht je van samen naar een parenclub gaan en samen zien wat er gaat gebeuren. Meteen thuis afspreken met een onbekende van chat lijkt mij heel erg ongemakkelijk in je eigen, veilige omgeving. Daar zijn dus parenclubs voor: niets moet en bijna alles mag en kan.

  Succes

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  denk dat ik weet wat je bedoelt. dit word ''Cuckolding'' genoemd. er is waarschijnlijk veel over te vinden.

  Reactie
  #4

  Marco, een parenclub lijkt me het allerbeste voorjullie. Alles mag niets hoeft.

  Reactie
  #5

  ik loop ook al een hele tijd rond met het idee dat mijn vrouw zich door een andere man of andere mannen laat pakken. gewoon puur voor de kick en de sex. als ze al eens alleen uitgaat, dan hoop ik dat ze thuiskomt met een volgespoten mond of kutje. als we op een parkeerplaats stoppen, zou ik echt willen dat ze zich door wildvreemden laat nemen. ik zou ook heel graag toekijken hoe ze zich door anderen laat verwennen, anderen pijpt, zaad in haar mond neemt, ondergespoten wordt en zich condoomloos laat nemen. het idee alleen al dat ik zie hoe het zaad van een andere man uit haar kut stroomt, doet me telkens een stijve krijgen. ik zou haar ook graag eens met een neger bezig zien. ik heb het er al met haar over gehad, maar ze ziet het echt niet zitten.

  Reactie
  #6

  dat je vrouw het niet zitten begrijp ik wel,je heb grote kans dat het huwelijk op de klippen loopt!!!!!!!!!!!!!!!!.

  Reactie
  #7

  Ik kan het me echt niet voorstellen dat mensen zo denken.
  De gedachte dat mijn vriendin enkel al met een andere man zoent, verafschuwt mij al.

  Reactie
  #8

  Hoi
  Ik heb het ook hoor. Het lijkt mij ontzettend opwindend haar met een andere man te zien. Het zal nooit gebeuren want zij vindt het allemaal niets.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik zou het niet erg vinden als mijn vrouw sex heeft met een ander, man of vrouw, ik zou het zelfs graag willen en dan zou ik graag mee willen doen
  Mijn vrouw is van het degelijke soort maar ondertussen vind ze alles wel heel spannend, we hebben best veel goede sex maar als ik vraag of een triootje is ze daar afwijzend in terwijl ik denk dat ze in haar achterhoofd dit best wel wil. Alleen de eerste stap lijkt haar, denk ik, groot.
  Wat moet ik doen of vragen?

  Reactie
  #10

  Kijk eens samen met haar naar een site zoals ishotmyself

  Reactie
  #11

  Mijn vrouw heeft regelmatig een andere man. Bij ons is dat heel gewoon. Ik, de man, kijk toe hoe zij geniet met die andere man. Verder hebben we samen ook nog eens een goed seksleven. Dit is haar extraatje waar we samen van genieten.

  Reactie
  #12

  Eigenlijk is dat best normaal, om een beetje concurrentie te hebben, dat hebben wij(mannen) nodig en over het algemeen is het ook "fantaseren" dat je vrouw/vriendin genomen wordt door man/mannen/stellen. Ik heb seks/erotiek/porno altijd als een opkikker gezien voor mijn seks leven, ik fantaseer heel vaak dat wij met stel-len aan het vrijen zijn waarbij alles mag en dat je andere mensen blij kan maken en van elkaar kan leren. Het is en blijft fantasie, maar als ik het aan mijn vrouw voorleg, zou ze wel een vrouw (een collega van haar) erbij willen maar geen man. Ondertussen blijf ik fantaseren en heb een wereld super tijd in bed met mijn vrouw.

  Reactie
  #13

  mijn vrouw wil dit ook maar dan met de buurman.

  Reactie
  #14

  Nog beter dan is het vlakbij. Mooi als de buurman weet dat jij het weet, nog mooier als je toekijkt.

  Reactie
  #15

  mijn vrouw en ik fantaseren veel over sex met een andere man voor haar. ik ben 40 zij is 34 ze wil dan met een 50+er. maar na de sex is voor mij het gevoel weg van geil worden van de gedachte (zij met een ander) ....maar later geilen ik er wel op. ook tijdens "normaal" niet geil zijn hebben we het er wel eens over en wind het me best op. zou haar graag eens delen. zodat een andere man haar geile kant ook eens ziet. we zijn elkaars eerste sexpartners. ze wil het wel, maar die stap.... en straks heb ik echt spijt. ik hoef er zelf ook niet bij te zijn, mag ergens anders gebeuren als ze het me maar eerlijk verteld........maar dat gevoel van na de sex, "dit kan/mag helemaal niet" kan ik maar niet uit mijn hoofd krijgen. iemand ervaring/tips.

  Reactie
Reageer op: mijn vrouw met een andere man
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief