radeloos

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Mijn naam is Carolien.
  Sedert 6 maanden ben ik smoorverliefd op een jongen. Het enigste probleem is dat hij in een relatie zit.
  De liefde is wederzijds, maar hij wil zijn relatie niet zomaar opgeven. Hij zegt dat hij van het principe is eerst vechten voor wat je hebt. In zijn geval is dat zijn relatie.

  Het gaat echt niet goed in zijn relatie, maar toch kiest hij voor haar. Hij zegt dat ik de ideale vrouw ben voor hem, dat ik alles ben, zeg, doe,... dat hij graag heeft bij een vrouw. Veel dingen die zijn huidige vriendin te kort komt.

  Ik wil zo graag bij hem zijn, ik versta niet waarom hij niet voor mij kiest.
  Ik zie hem bijna iedere dag. Ik heb hem die laatste 6 maanden meer gezien dan dat hij zijn vriendin in 8 maanden tijd gezien heeft.

  Ik weet echt niet meer wat ik moet doen, ik heb binnenkort examens en kan me niet concentreren. Het zou de leukste tijd uit moeten zijn nu met de kerstperiode en het enigste dat ik doe is wenen en ongelukkig zijn. Normaal ben ik zo'n optimistisch persoon. Maar heel die 'affaire' heeft me gekrenkt!

  Ik ga er letterlijk aan kapot en weet echt niet wat toe doen.

  Kan er mij aub iemand helpen of heeft er iemand raad voor mij?

  Reageer
  #2

  Hallo Carolien,
  Het is nooit leuk wanneer je verliefdheid niet beantwoord wordt, maar het lijkt mij duidelijk dat deze vriend niet kan kiezen en ook niet voor jou gaat kiezen. Hij snoept al zes maanden van twee wallen? Ik zou het wel weten alhoewel ik denk dat je mijn advies niet leuk gaat vinden: kies voor jezelf en laat die jongen lekker verder aanmodderen met zichzelf. Ga op stap met vrolijke vriendinnen en echte vrienden, ga lekker sporten en zorg dat je je eigenwaarde weer terug krijgt. Zorg dat je weer respect voor jezelf krijgt. Deze jongen respecteert jou absoluut niet. En hoe hij zich er door voelt, is niet jouw probleem! Sterkte met ongeacht welke beslissing je gaat nemen!

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Dank je voor je antwoord Charlie.
  Je hebt wss wel gelijk, maar toch is het zo moeilijk é.
  Omdat ik hem echt graag begin te zien?

  Reageer
Reageer op: radeloos
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief