Libido verhogend middel?

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik ben een vrouw van 29 jaar, 2 jaar getrouwd en 2 lieve kindjes, waarvan de jongste net 1 jaar is.

  Ik heb geen zin in sex meer, gewoon niets meer. Wordt ook nergens meer opgewonden van, behalve als ik p*orno kijk op internet. Wat ik overigens alleen doe als ik vind dat het te lang geleden is dat ik ben klaargekomen.

  Mijn man en ik hebben ongeveer 2-3 keer sex per maand. Hij wil echter wel veel vaker dan ik, en dan helpt hij zichzelf, want ik kan me er gewoonweg niet toe zetten.

  Als enigste reden kan ik bedenken dat ik hem niet meer super aantrekkelijk vind omdat hij kalend is. Maar als hij niet zijn werkkloffie aan heeft, maar zijn gewone nette kleren en een lekker geurtje, dan kan ik weer helemaal verliefd worden op hem.

  Zijn er libido verhogende middelen te krijgen voor vrouwen rond de 30?

  Ik hoop het, want ik drijf zo mijn maatje weg, en dat is het laatste wat ik wil.

  Met vriendelijke groet,

  Sydney

  Reageer
  #2

  het is heel normaal dat je als vrouw met kleine kinderen minder zin hebt.
  2 a 3 keer p.m. hoor je vaker, soms nog minder.
  misschien kom je meer aan elkaar toe als je af en toe eens afspreekt samen voor een gezellige avond/weekend en dan de kinderen ergens laat logeren.
  er is niets mis met p*orno als het je helpt, maar misschien voelt het een beetje goedkoop voor je.
  er is net een nieuw middel op de markt, een soort viagra voor vouwen, maar vaak is dit niet de oplossing.
  je hebt gewoon een druk gezin met 2 kleine kinderen en daardoor staat de sex even op een laag pitje. eigenlijk heel normaal dus.
  het komt meestal vanzelf wel weer goed.
  groetjes, Brenda

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  ik heb in progamma van bnn t.w.spuiten en slikken waar 2meiden het middel viafemme hebben geprobeerd.ze zeiden dat hun libido hier sterk van steeg.het is absoluut veilig wand het is gemaakt op kruidenbases.het is het proberen waard.

  Reageer
  #4

  Het libido wordt voornamelijk bepaald door de mentale instelling en die is niet te beïnvloeden.

  Wees open en eerlijk over jouw seksuele behoeften, en misschien liggen die wel niet primair bij jouw partner maar op een ander vlak waarover je met hem nog nooit gesproken hebt. Het voor jezelf houden en niet delen van seksuele wensen en behoeften is in ieder geval helemaal niet bevorderend voor jouw libido. Pilletjes of zalfjes prikkelen alleen de huid, de clitoris en de vagina maar hebben geen enkele invloed op hoe jij in je vel zit.

  Met een paar kinderen en het wennen aan de nieuwe verhoudingen in huis is het in ieder geval helemaal niet raar dat je al een tijdje helemaal geen zin hebt in seks, waarschijnlijk ben je er ook veel te moe voor.

  Reageer
  #6

  Ben je aan de pil of hormoonspiraaltje?

  Er zijn veel vrouwen waarbij het libido aanzienlijk daalt door de hormonen hierin. Zelf had ik dat ook, jarenlang de pil gebruikt want ik had een vaste relatie. Toen deze relatie overging ben ik gestopt met de pil en ik voelde me veel vrolijker en mijn libido schoot omhoog. Toen dacht ik nog dat dat gewoon kwam omdat ik weer single was en nieuwe mannen gewoon spannender zijn. Toen ik weer een serieuze relatie kreeg ging ik weer aan de pil en ja hoor weg libido. Toen ging er een belletje bij me rinkelen, dus ik stopte weer. En hop ik had weer vaker zin en voelde me weer vrolijker.

  Inmiddels hebben we een dochter van anderhalf. Een jaar geleden (4 maanden na de bevalling) heb ik het mirena spiraaltje laten plaatsen. Ik wilde niet het risico lopen weer zwanger te raken en de pil was dus voor mij geen optie. Het mirena spiraaltje geeft minder hormonen af en ik zou dus minder kans op libido verlies moeten hebben.

  Het voordeel van het spiraaltje is dat ik nog maar 1 keer per twee maanden ongesteld ben, en dan ook maar 1 dag. Maar ik mijn libido is tot het nulpunt gedaald. En de week voordat ik dan ongesteld wordt ben ik zwaar depressief (terwijl ik normaal een sterk, vrolijk en optimistisch persoon ben). En dan heb ik het niet over de standaard dagen die elke vrouw voor haar menstruatie heeft, maar echt doodongelukkig, bang, eenzaam, boos en overal ruzie om maken. Ik ben nu bij gaan houden hoe ik me voel en wanneer ik waar last van heb. En het hangt allemaal samen met mijn cyclus.

  Ik ken je frustratie, je bent nog stapelgek op je vent maar bij de gedachte aan sex klap je helemaal dicht. Tuurlijk spelen factoren zoals kinderen een rol, de tijd van 4 keer per week is wel een beetje voorbij. Maar als jonge vrouw van 30 (ben ik ook) is het niet normaal als je zo weinig behoefte aan sex hebt. Ik was ook zo ver dat ik maar stiekem op internet filmpjes ging kijken in de hoop zin te krijgen. Want het is normaal dat je partner behoefte aan sex heeft, hij is gek op je en wil met je vrijen, gelukkig maar toch?!

  Ik wil je niet zeggen te stoppen met je anticonceptie (wil niet het risico lopen dat je me straks boos mailt dat je weer zwanger bent daardoor). Maar ik zou het echt in gedachten houden. Ik ga over twee weken mijn spiraaltje laten verwijderen, ik baal als een stekker maar weet uit ervaring dat er weer een wereld (met sex) voor me open gaat. Dan maar sex met condooms, mijn vriend zei al, liever een sexleven met condooms dan helemaal niks. En dan ga ik weer verder met mijn zoektocht naar een alternatief anticonceptiemiddel.

  Succes! (ik begrijp zo hoe je je voelt..)

  Groetjes Micky

  Reageer
  #7

  En, heeft het verwijderen van het spiraaltje geholpen?

  Reageer
  #8

  Hallo,

  ik herken de verhalen volledig. Ik heb een fantastische man, 2 schatten van kinderen (5jaar en 21 maanden) maar heb niet veel zin in seks. Eigenlijk heb ik het nooit gehad. En dit begint de laatste tijd op onze relatie te wegen. Zodat ik vandaag ben gaan zoeken naar de oorzaak van dit fenomeen en uiteraard naar oplossingen. Ik had ook de pil vanaf 17, daarna een spiraal zonder hormonen en nu ook een Mirena spiraal en mijn libido was al niet veel maar is nu nog minder. en ik voel mij inderdaad ook depressief, alles is me te veel. Ik zou ook willen weten of het verbeterd is met het wegnemen van het spiraal. Ik heb ook al een artikel gelezen over maca poeder. Een 100% natuurlijk voedingssuplement dat het libido zou vehogen. Want een laag libido heb je door een tekort aan testosteron. Kent iemand het maca poeder of heeft er iemand ervaring mee?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik had ook de mirena spiraal. Ik was in die tijd depressief, ben zelfs naar een psych geweest. Ook libido nul! Ik ben gaan lezen en was er haast zeker van dat de spiraal de oorzaak was. Spiraal is eruit en mijn libido is zeker beter. Ik denk er meer aan en wil ook weer meer dan een paar keer per maand. Nu in ieder geval 1 tot 2 x per week.
  Als ik niet zo'n druk leven had met werk en twee jongen kinderen van 2,5 en 1 jaar zal het vaker geweest zijn denk ik.
  Tja het veranderd nu eenmaal met kinderen en ik ben ook een beetje blij om te lezen dat ik zeker niet de enige ben die geregeld geen zin heeft...

  Reageer
  #10

  Beste,

  Ja Maca poeder is zeer goed. Het werkt bij ons uitstekend, niet dat wij het nodig hadden......maar mijn vrouw is ernstig ziek geworden door een agressieve vorm van MS. De man hier slikt al jaren voedingssupplementen en ging op onderzoek uit.
  Zo kwam wij in Singapore voor de MS van mijn vrouw. Deze homeopathische chinese arts heeft mijn vrouw aangeraden om maca te gebruiken, sinds zij hiermee is begonnen voelt ze zich stukken beter en zit ze lekkerder in haar vel. Ten tweede heeft hij aangeraden om naar een warmere land te verhuizen waar het niet zo vochtig is. Met dit laatste zijn wij nog bezig, maar wel al de proef op de som genomen en het klopt wat deze arts zei.

  We hebben een kind van 5 en de vrouw hier is nooit zo seksueel actief geweest en door de ms was het gewoon weg!. De maca pillen is mijn vrouw niet gaan gebruiken voor de sex.....maar voor de ms, echter is gebleken na enkele weken dat mijn vrouw ook meer sex wil dan eens per 1 maand of zelfs 3 maanden.

  Voorop gesteld: Ik houd van mijn vrouw, ze is mijn beste maatje en sex...dat is NOOIT waarom wij bij elkaar zijn. Zij ging maagd het huwelijk in met mij, ze was 22 en moest al nooit hebben van die sekspraatjes en ik eigenlijk ook niet. In bed is het een ander verhaal.

  Nou zijn wij nooit op een punt geweest dat we ons zorgen maakten, dus kunnen wij niet voor anderen spreken. Het is helaas zo dat in ons geval, zelfs 1 kind al behoorlijk wat aandacht vraagt. Dus als je meer hebt kan ik me wel voorstellen dat je te veel te doen hebt. Nou heeft mijn vrouw nooit te veel te doen gehad en ik evenmin, want we hebben alles samen gedaan. Ik werkte vanuit huis, dus deed al de huishouden, kind van en naar de opvang/school, ook vaak samen hoor!

  Voor het huishouden hebben wij steeds huishoudelijke hulp voor 4 uren per week.

  Het is nou eenmaal zo in dit leven dat niet alles altijd blijft zoals het voorheen was. De jaren gaan voorbij, we krijgen grijzen haren of worden kaal, vergeet nooit dat dat juist de schoonheid is van ons leven. Seks of niet, ik zou niet zonder mijn gezin willen bestaan. Ik kus nu bijna 20 jaar later, nog altijd haar voetstappen.

  Weet wat u hebt en weet wat u kwijt kunt raken!

  Veel liefde aan allen!

  Reageer
  #11

  Wellicht is een koperspiraaltje een oplossing? dit is namelijk zonder hormonen, dus dit beinvloed niet het libido. Wel kan de menstruatie wat heftiger worden.

  mvg

  Reageer
  #12

  Hoi allen.

  Ik heb precies hetzelfde drive is naar 2 kinderen bijna geheel weg.

  Tot voor 6 maanden terug, als manlief komt laat ik het gewoon gebeuren, of vraag lief maak je er een vluggertje van.gewoon om van het drammen af te zijn. Tot voor 4 weken terug is mijn zin zelfs helemaal terug gekomen. Heb mijn man weer terug in plaats van een stuk chagrijn. Klinkt gek maar de rollen zijn omgedraaid. Gewoon door het vaak doen! Heb ik meneer jaren laten afweten.....bij mij was het echt opbouwen dus. Onze relatie is gelukkig weer gezond ongeveer 2a3x per week. Ik straal meer en heb een betere conditie en een strakker lijf is meegenomen. Dus mijn tip is, zeg eens ja. Nee stond bij mij voorgeprogrammeerd. En eenmaal bezig kreeg ik gelukkig toch altijd zin. Krijg tegenwoordig zelfs spontane cadeau,s

  Reageer
  #13

  hallo,

  Ik ben een man. Mijn vrouw heeft ook bijna nooit zin. Ik moet soms ook drammen, en dat is best vervelend. Ik hoop alleen dat sommige tips helpen. Ik kan haar niet in alles voorzien, ze moet zelf ook wel willen. Als we eenmaal bezig zijn is ze wel heel vochtig, maar de zin maken. Dat duurt altijd heel lang. Dat is wel eens vervelend, zo vervelend dat ik zelfs nu soms denk om met iemand anders  vreemd te gaan maar dat wil ik helemaal niet, maar ik krijg het thuis soms gewoon niet.

  Gr. Tom

  Reageer
Reageer op: Libido verhogend middel?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief